Esti pregatita pentru o relatie stabila?

By  | 

Cum să faci să îţi dai seama dacă eşti sau nu pregătită pentru o relaţie? Nu este simplu să faci diferenţa între propria voinţă şi ceea ce îşi doresc alţii pentru tine. Poate că e din cauza părinţilor care te ţin sub presiune, poate că e din cauză că toate prietenele tale şi-au pus pirostriile sau poate că pur şi simplu a venit momentul tău!

Viaţa socială

Dacă ieşi în cotinuare cu aceeaşi pasiune în baruri şi cluburi, înseamnă că încă îţi exersezi abilităţile de ”vânător” şi îţi face plăcere să flirtezi cu necunoscuţi.

Dacă ieşirile tale sunt prin ceainării sau seri la prieteni de board games, înseamnă că eţti pregătită sp laşi agitaţia şi necunoscutul în urmă şi că ai depăşit perioada de aventuri nocturne.

Ai învaţat din greşeli

Trecutul nu e roz întotdeauna însă e plin de lecţii pe care trebuie să fii destul de matură să ţi le asumi. Dacă ţi-ai dat seama ce a greşit tu, cea din trecut, o să îţi fie mai uşor să iei hotărârile corecte în viitor – sau măcar să îţi dai silinţa să o faci.

Gata cu dramatismul

Dacă eşti gata să îţi susţii părerile cu argumente, să îţi ceri scuze când greşeşti şi să ierţi atunci când este cazul, eşti pregătită pentru a-ţi petrece viaţa alături de cineva. Viaţa în doi cere compromisuri, pentru a ajunge la calea de mijloc, care să vă mulţumească pe amândoi.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *