Esti manierata cu tine insati?

By  | 

Test de eticheta 1

Ai vazut la reduceri rochia dupa care tanjesti de ceva timp, insa eziti sa o cumperi, pentru ca la urma urmei nu e vorba despre ceva indispensabil. E bine ca te gandesti de doua ori inainte sa-ti arunci banii pe lucruri care nu-ti sunt neaparat necesare, dar nu e cazul sa fii atat de dura cu tine.

In fond, cine altcineva ar putea sa te rasplateasca pentru serile tarzii petrecute la serviciu si pentru toata truda de a-ti preda la timp lucrarile?

E chiar politicos fata de tine insati sa-ti faci o surpriza placuta cum ar fi acea rochie pe care n-ai putut s-o uiti luni de zile.

Poate ca te vei simti bine gandind ca economisesti niste bani, dar tot vei ramane cu regretul ca n-o sa o ai niciodata. Concluzia? Cumpar-o, n-o sa o vezi pentru totdeauna asezata cuminte in vitrina!

Test de eticheta 2

De la o vreme, te simti obosita si te doare capul cam des, dar amani sa mergi la medic pana nu rezolvi mai intai alte probleme urgente. Celelalte probleme sunt urgente numai pentru ca le acorzi tu acest statut punandu-te pe un loc inferior, dar adevarul e ca nimic nu e mai urgent decat sanatatea ta, pentru ca numai fiind in forma buna te vei putea ocupa asa cum trebuie de problemele de cariera, familie, viata personala etc.

Daca te simti prea obosita pentru a termina de spalat vasele, declara-te invinsa si continua-ti treaba cu alta ocazie. Nu e o rusine sa recunosti fata de tine insati ca, uneori, ceea ce se intampla in jurul tau e prea mult. Mergi la medic atunci cand simti ca ceva e in neregula. Ignorarea semnelor e cel mai urat gest pe care il poti face fata de propria persoana.

Test de eticheta 3

In sfarsit, ai parte de prima intalnire cu tipul de care esti indragostita de atata timp. Ti-ai dori sa arati perfect in ziua asta, insa ai altele pe cap si speri sa te placa asa cum esti cand iesi de la serviciu: obosita si nearanjata.

Daca tot astepti intalnirea asta de atata timp, bucura-te asa cum trebuie de ea – ia-ti liber de la serviciu in ziua respectiva, nu va fi sfarsitul lumii.

Apoi, rasfata-te ca la carte: umple cada cu spuma aromata, da-te cu crema din cap pana-n picioare, pune-ti o masca hidratanta pe fata, aranjeaza-ti pe indelete parul etc. Si nu uita de clasicul scenariu: probeaza cate tinute e nevoie pentru a o gasi pe cea perfecta. Ziua asta relaxanta iti va descreti fruntea si iti va permite sa vezi ca viata inseamna mult mai mult decat munca si responsabilitati.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *