Este ciocolata mai buna decat sexul?

By  | 
Potrivit unui sondaj efectuat de Harris Interactive, femeile din Franţa consideră ciocolata mai plăcută decât sexul, primind 7,1 pe o scară de la 0 la 10, în timp ce sexul doar 6,7.

Există puţine lucruri în viaţă mai bune decât ciocolata, trebuie să recunoaştem, însă sexul nu se află printre ele? Sondajul a fost efectuat pe 1000 de persoane, atât femei, cât şi bărbaţi. şi se referea la sex, mâncare, plăcere şi fericire. 

Ambele sexe au răspuns că ciocolata oferă cea mai multă plăcere dintre toate alimentele, dar ce este interesant e că majoritatea femeilor (aproape 60%) a răspuns că mai degrabă ar renunţa la sex decât la ciocolată. La bărbaţi, în schimb, lucrurile nu stau la fel. Doar 39% dintre respondeţii de sex masculin preferă să renunţe la sex în favoarea mâncării.

Ce mai merită menţionat este că 72% dintre respondenţi au spus că este mai rău să ai un partener prost la pat decât unul nepriceput în bucătărie. Poate acesta este motivul pentru care femeile ce au participat la sondaj preferă ciocolata în favoarea sexului?

Ce-i drept, ciocolata este alimentul preferat al tuturor, fie că este vorba de copii, adulţi sau bătrâni. În afară de gustul bun, aceasta are şi numeroase beneficii, printre care amintim:

  • Scare riscul de infarct. 45 de grame de ciocolată neagră pe săptămână reduc cu 20% riscul unui atac de cord la femei.
  • Ajută la recuperarea mulsulară. Ciocolata ajută muşchii să îşi revină după un efort fizic intens, reduce oboseala şi măreşte rezistenţa organismului.
  • Măreşte capacităţile cognitive. 
  • Creşte speranţa de viaţă.
  • Te scapă de kilogramele în plus. Şi de această dată, este vorba tot de ciocolata neagră. Aceasta îmbunătăţeşte metabolismul, dacă este consumată în cantităţi decente, bineînţeles.
  • Îmbunătăţeşte starea de spirit. Ciocolata conţine compuşi responsabili pentru stimularea stării de spirit şi induce senzaţia de calm.
  • Ameriorează simptomele PMS. Dacă suferi de crampe menstruale, mănâncă puţină ciocolată în loc să iei o pastilă pentru durere. Ciocolata este bogată în magneziu, care este util în ameliorarea acestor dureri.

Tu ce ai alege între ciocolată şi sex?

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *