E cool sa fii single!

By  | 

Poţi să flirtezi – da, orice femeie adoră flirtul. Uneori ai flirta doar de amorul artei. Fii sigură că amicele tale care sunt într-o relaţie te invidiază pentru această libertate preţioasă, de care ai face bine să profiţi la maximum!

Tu deţii controlul – de la chestiunile mărunte cum ar fi la ce film te uiţi deseară, până la plănuitul vacanţelor, unde petreceţi sărbătorile, la ce oră să fii acasă…Tu eşti cea care ia toate hotărârile, strict în funcţie de ceea ce îţi doreşti. Dacă vrei să rămâi până târziu în oraş, nu te sună nimeni din 5 în 5 minute să te verifice.

Fluturi în stomac/Primul sărut – în această perioadă ai ocazia să experimentezi sentimente intense. Poţi avea parte de mai multe prime săruturi, cu fluturaşii din stomac aferenţi. Nu este bine să faci excese, dar profită de această perioadă şi trăieşte intens momentele.

Fără gelozie sau certuri – cu siguranţă că nu te va interoga nimeni timp de 3 ore despre bărbaţii cu care lucrezi, nu îţi va citi nimeni conversaţiile dacă îţi laşi laptopul deschis pe profilul de Facebook şi nu îţi va cere nimeni socoteală cine este Andrei şi de ce ţi-a trimis mesaj de ziua ta!

Mai mult timp pentru tine – oricum timpul se mişcă incredibil de repede şi nu mai ai timp să faci mai nimic din ce îţi place să faci. Poţi să i să îţi convoci amicele la o sesiune prelungită de shopping, să mergeţi la coafor sau să faci băi oricât de lungi acasă, pentru că nu te grăbeşte nimeni. Şi dacă astăzi ai chef să umbli toată ziua prin casă cu măşti homemade, nu se va speria nimeni de tine.

 

Comments

comments

1 Comment

  1. Pingback: Milenialilor le place să fie single, arată un studiu | Dezvoltare masei musculare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *