Semne ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa

By  | 

Oricât de bine comunici cu cineva pe care abia ai cunoscut, este puţin jenant să îl întrebi direct dacă îşi doreşte o relaţie serioasă cu tine; nu vrei să fugă mâncând pământul pentru că îi dai impresia că deja te gândeşti la căsătorie şi copii, nu? Iată câteva semne care îţi arată că nu este pregătit pentru ceva serios.

Nu te sună şi nu te invită în oraş

Acesta ar trebui să fie primul semn care să îţi dea de gândit şi, cu toate acestea, multe dintre noi îl ignorăm complet. Trebuie să ţii minte că atunci când un bărbat îşi doreşte o femeie, poate că nu face primul pas, dar cu siguranţă le face pe următoarele. Ei sunt conştienţi de faptul că dacă nu îţi acordă destulă atenţie la începutul relaţiei, un altul te poate „fura”, aşa că dacă vrea o relaţie cu tine, cu siguranţă va face ceva în acest sens.

Este prea egoist

Dacă nu vorbeşte decât despre el, este destul de clar că nu se gândeşte prea mult la tine. Nu îţi face iluzii – dacă cineva este atât de egoist, nu îl vei face tu pe parcurs să îşi dea viaţa peste cap pentru ca tu să fi pe prim plan. Poate că pentru tine el este un bărbat potrivit, însă acest lucru trebuie să fie reciproc. Fii atentă şi la planurile lui de viitor, chiar şi cele neimportante de genul mersului la un concert: te afli şi tu pe undeva pe acolo?

Nu faci parte din viaţa lui personală

Atunci când vrei să ai o relaţie de durată cu cineva, vorbeşti cu el despre viaţa personală, îi faci cunoştiinţă cu grupul de prieteni (şi ceva mai târziu şi cu familia) etc. Dacă ai observat că vrea să ieşiţi doar voi doi sau împreună cu prietenii tăi, însă niciodată şi cu prietenii lui, poate că ar trebui să te gândeşti că nu vrea ceva serios cu tine. 

Îţi spune direct că nu este pregătit

În momentul în care un bărbat îţi spune direct că nu este pregătit pentru o relaţie serioasă, nu înseamnă decât că nu este pregătit pentru o relaţie serioasă. Nu, nu îi este frică şi îi va trece. Nu va fi pregătit după ce te va cunoaşte mai bine, pentru că îl vei face să se ataşeze de tine. Deşi poate te doare puţin, este mai bine să accepţi de la început că nu vei avea niciun viitor cu el şi să treci mai departe.

Dacă te afli în situaţia să te fi îndrăgostit de tipul aparent perfect, dar să îţi dai seama că el nu este atât de interesat de tine cum eşti tu de el, nu mai insista. Serios, asta e singura soluţie. Nu îţi face iluzii, nimic nu se va schimba şi ştii şi tu asta. Nu este singurul bărbat din lume, deci nu are rost să îţi pierzi timp cu el când poţi găsi pe cineva care să vrea o relaţie serioasă şi de durată.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *