Sa fim copii pentru o zi!

By  | 

Mai ții minte zilele fără griji, dar pline de distracție? Hai să fim din nou copii pentru o zi, de 1 iunie!

Cu toții ne doream să creștem cât mai repede când eram mici, iar acum am vrea să mai fim copii. Din fericire, anul acesta Ziua Copilului pică în a doua zi de Rusalii, deci într-o zi liberă. Dacă până acum nu aveai niciun plan, ți-am pregătit câteva idei pe care le poți pune în aplicare pentru a te simți din nou copil.

Pentru început, nu trebuie să setezi alarma dimineața, deci ziua ta deja va începe mai bine! Ce ai spune ca atunci când te trezești să mai lenevești puțin, ca atunci când erai mică, și să te uiți la desene animate? Poți viziona ceva de la televizor sau poți căuta pe internet episoade complete din serialul tău preferat din copilărie.

Semnificatia zilei de 1 iunie, Ziua Copilului

Apoi, după ce iei micul dejun, răsfață-te cu o înghețată delicioasă. Sau poate ai poftă de niște fructe? În cazul acesta, îți recomandăm să arunci un ochi peste câteva rețete gustoase cu căpșuni pe care le-am adunat pentru tine. Uită de calorii și simte-te bine! Oricum le vei arde ceva mai târziu…

În continuare, ignoră calculatorul și televizorul și ieși din casă! Mai ții minte ce distractiv era să te joci pe afară cât era ziua de lungă? Ei bine, o poți face și acum. Invită-ți prietenii într-un parc și jucați tot ce vă trece prin cap: Baba Oarba, leapșa, de-a v-ați ascunselea, rațele și vânătorii, șotronul, mațele încurcate…

Puteți aduce cu voi și un frisbee, o minge pentru volei sau palete de badminton și un fluturaș. De asemenea, vremea este călduroasă, deci pistoalele cu apă ar fi și ele o idee bună. Când ați obosit, așezați-vă pe iarbă la un picnic și treceți la cărți de joc sau boardgames.

Cum organizezi picnicul perfect

Ce ai zice și de vizitarea unui parc de distracții? Dați-vă în mașinuțe, în călușei sau în montagne russe, vizitați Casa groazei… Îți garantăm că te vei distra la maxim! Bineînțeles, nu uita să îți cumperi o vată de zahăr!

Ați putea merge și la lasertag, karting, paintball sau, de ce nu, un joc de tip escape room, s-au deschis destule prin București.

Seara, cheamă-ți iubitul sau prietenele la tine și vizionați niște comedii bune, pentru a termina ziua cu zâmbetul pe buze.

Ce spui, vrei să fii și tu copil pentru o zi?

Comments

comments