Prietena ta este cel mai mare dusman?

By  | 

 

Dacă atunci când vine vorba de bărbaţi nu avem mai niciodată garda jos până ce nu trec zeci de teste de fidelitate şi ţinută morală, ȋn faţa prietenelor noastre ne prezentăm fără nici un scut şi nici o rezervă. 

 

 

De aceea suntem cu mult mai vulnerabile la atacurile lor, iar loviturile venite din partea prietenelor sȋnt de fiecare dată dramatic de dureroase şi neaşteptate. 

Operaţiunea desprietenirea

Totuşi, există modalităţi infailibile de a detecta o neprietenă ȋnainte de a te trezi că-ţi serveşte cine ştie ce răutate care te va face să suferi un timp ȋndelungat. Le-am indexat pe cele mai evidente şi mai eficiente.

 

 

Dar ȋnainte de toate, ȋnarmează-te cu voinţă pentru că va trebui să tai răul de la rădăcină dacă se dovedeşte că aşa zisa prietenă nu este altceva decât un “duşman sub acoperire”. 

Cum identifici prietena-duşman 

  • Ascultă-ţi ȋntotdeauna intuiţia, indiferent de situaţie, dar mai ales atunci când te afli ȋn pericol. Când simţi o strângere de inimă la gândul că trebuie să te ȋntâlneşti cu fata aceea, anulează ieşirea şi vezi dacă, deodată, te simţi mai calmă, eliberată. Dacă da, atunci este clar: intuiţia ȋţi dă semnale că tipa nu-ţi este prietenă.
  • Dintotdeauna am considerat că a fi cu adevărat prietena unei alte femei presupune să-i spui ȋntotdeauna adevărul verde-n faţă, indiferent de situaţie – este o datorie de onoare a unei amice adevărate, chiar dacă, pe moment, produce suferinţă. 

 

 

  • Dar adevărul spus de un prieten de nădejde diferă cu mult de vorbele grele aruncate de neprietene. Pentru a le diferenţia, dă-ţi seama cine ţi-a vrut binele şi te-a pus ȋn gardă privind anumite greşeli pe care le faci şi cine a vrut să te pună la pământ jignindu-te. 
  • Un prieten adevărat se va bucura sincer atunci când ţi se ȋntâmplă ceva frumos, fie că este vorba de un nou iubit, un job mai bun sau simplul fapt că ţi-ai luat o bicicletă şic şi super-colorată, aşa cum visai. 
  • Neprietena, ȋnsă, se va ȋmbufna şi-ţi va zâmbi fals atunci când ȋi vei da ştirea. Ascultă-ţi din nou intuiţia, ea este cea care decodează limbajul non-verbal şi-ţi spune adevărul despre ce simte tipa ȋn acel moment. 
 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *