10 lucruri pe care femeile puternice le fac în fiecare zi

By  | 

Carieră, relaxare, dragoste, familie, viață socială, dominarea lumii – uneori pare că trebuie să fii o fiiniță magică pentru a reuși să te bucuri de toate acestea. Însă există femei puternice, de succes, care reușesc să fie stăpâne pe viața și fericirea lor. Nu sunt supereroi, ci au anumite obiceiuri care le ajută în toate aspectele vieții.

Ce obiceiuri au femeile puternice?

Își încep ziua cu o atitudine pozitivă

Începe-ți ziua cu un moment dedicat ție: citește 15 minute, meditează, vizionează un episod din serialul tău preferat, fă puțin sport etc. Alege o activitate care te ajută să fii mai sănătoasă sau care te relaxează și te face fericită. Vei ieși din casă cu zâmbetul pe buze și vei fi mai productivă.

Citește și: Care sunt obiceiurile care ne fac nefericiți și cum să le evităm 

Sunt apropiate de colegi

Succesul tău poate fi influențat și de oamenii cu care lucrezi, la fel și starea de spirit pe care o ai la birou. Cât timp ești prietenoasă cu toată lumea și socializezi (la o cafea în pauza de masă sau la un cocktail după muncă), te vei simți mai bine la locul de muncă. În plus, vei învăța cum să comunici mai bine cu colegii, pentru a lucra mai bine împreună.

Fac prima mișcare

Femeile de succes nu așteaptă o oportunitate, ci o creează. Îți place un tip? Spune-i asta, invită-l în oraș! Vrei o mărire de salariu? Nu aștepta să te întrebe cineva, du-te și vorbește cu managerul! Te gândești că ai colabora perfect cu cineva pentru un proiect personal? Trimite-i un e-mail!

Fac liste

Probabil ai mai văzut acest sfat de zeci de ori pe COSMO, dar simt nevoia să îl repet, pentru că este foarte important. Fă-ți mereu liste, te vor ajuta mai mult decât crezi! Cumpără-ți o agendă simpatică și notează acolo tot ce ai de făcut în fiecare lună, apoi fă pagini separate și pentru fiecare săptămână. Bineînțeles, și listele zilnice te pot ajuta. Dacă preferi, folosește o aplicație pentru calculator sau telefon.

Citește și: Cum scapi de obiceiurile proaste care te trag în jos la birou? 

Sunt flexibile (literalmente)

Femeile de succes știu cât de important este să ai grijă de corpul tău, motiv pentru care fac foarte des sport, dar și yoga. Încearcă și tu yoga pentur începători și vei observa că vei fi mai puțin stresată și te vei concentra mai bine la job.

Vizualizează succesul

În orice situație, încearcă să vizualizezi succesul. În acest fel, vei fi mai puțin stresată, vei avea mai multă motivație și îți va fi mai ușor să îți dai seama ce trebuie să faci pentru a ajunge acolo.

Se pregătesc pentru ce e mai rău

E foarte bine să ai o gândire pozitivă, dar trebuie să fii mereu pregătită pentru ce e mai rău.

Țin legătura cu familia și prietenii

Fă tot posibilul să suni mai des persoanele apropiate, fă-le o vizită, ieșiți în oraș. Este important să avem grijă de relațiile noastre.

Citește și: 5 obiceiuri pentru o alimentație mai sănătoasă

Ies din zona de confort

Vei fi surprinsă de câte ești în stare să faci odată ce ieși din zona de confort. Acest lucru îți poate aduce beneficii pe toate planurile!

Nu se compară cu alții

Singura persoană cu care ar trebui să te compari ești tu însăți. Apreciază persoanele din jurul tău, învață de la ele, dar concentrează-te doar pe cum poți deveni tu mai bună.

 

 

*articol preluat din Marie Claire US (autor: Beth Shapouri)

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *