Dupa cat timp e ok sa faci sex cu noul iubit?

By  | 

Multe femei au anumite reguli referitoare la sex. Un exemplu ar fi colega mea din facultate care nu facea sex decât după două luni (de preferat într-un loc special de genul cabană la munte) şi oral doar după şase luni. "Ca să văd dacă merită", spunea ea. 

Această mentalitate e des întâlnită la femeile cu stimă de sine crescută, care nu se oferă oricui, consideră sexul un lucru foarte important şi care vor ca prima dată, fie că este prima dată din viaţă sau prima dată cu un nou partener, să fie specială.

Pe de altă parte, sunt femeile care fac sex de la prima întâlnire şi care nu se sfiesc să o recunoască. "Dacă îi place sexul cu tine, o să vrea să te mai vadă. Că ajunge sau nu o relaţie serioasă, asta rămâne de văzut. Distrează-te!", spunea mereu o prietenă.

Aceste femei sunt, în general, deschise la minte, le place să trăiască din plin şi consideră sexul o activitate plăcută pentru care nu e nevoie să aştepţi o dată dinainte stabilită.

Şi, totuşi, care variantă este mai bună? După cât timp e ok să faci sex cu noul iubit? Răspunsul este simplu: când vrei. Ce contează este să te simţi comfortabil, să îţi doreşti acelaşi tip de relaţie pe care şi-o doreşte şi el şi, cel mai important, să nu ai regrete! 

Din păcate (sau, poate, din fericire) nu există o formulă matematică prin care să calculezi care este momentul optim pentru a face sex. Nu te mai gândi la reguli şi nu uita de… protecţie!

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *