Ai standarde prea inalte?

By  | 

Relatia perfecta cu tipul perfect, o nunta ca-n basme, o casa ca un palat si copii frumosi si sanatosi. Iti suna cunoscut scenariul?

Sigur ca da, orice femeie viseaza la o viata perfecta, doar ca lucrurile nu ies intotdeauna asa cum ai visat.
 

Si totusi, chiar daca planul tau nu a iesit intocmai, ai multe sanse sa fii placut surprinsa de situatii spontane – asta daca iti dai voie.

Mai intai, iata cateva indicii care iti arata ca standardele tale “au luat-o la sanatoasa”!

Refuzi sa iesi la intalnire cu un tip simpatic…

care te-a abordat pe Facebook pentru ca pare nebarbierit in poza de profil, iar asta ti se pare o dovada de neglijenta.

Probabil ca te afli printre femeile care prefera un tip foarte ingrijit, in locul look-ului ravasit de “bad boy”, dar nu poti judeca pe cineva conform fotografiei de profil de pe Facebook!
 

Da-i o sansa sa-ti demonstreze ca te poate cuceri prin atitudinea relaxata si acel zambet fermecator de care nu ai avut inca ocazia sa te bucuri.

Ii dai papucii unui tip pentru ca, pur si simplu…

prietenii lui sunt atat de enervanti! OK, se mai intampla – nu poti sa te intelegi bine cu toata lumea si uneori esti nevoita sa petreci ceva timp in prezenta amicilor lui.

Dar decizia ta e nedreapta in cazul in care comportamentul lui e ireprosabil. Gandeste-te: oare prietenii tai sunt perfecti?

Atunci cand un membru al grupului exagereaza cu glumele la adresa ta, spune-i politicos ca ai prefera sa schimbe subiectul.

Refuzi sa iesi la o reuniune cu fetele tale…

pentru ca locatia pe care au ales-o ti se pare de moda veche.  Avem gusturi diferite si se intampla de multe ori sa nu fim de acord cu alegerile celorlalti, dar daca prietenele tale sunt importante pentru tine, trebuie sa fii pregatita sa faci compromisuri.
 

La urma urmei, regula spune ca majoritatea decide, nu? Accepta-le propunerea, dar spune-le entuziasmata ca data viitoare le vei duce tu intr-un loc dragut!

Te superi ca iubitul tau ti-a facut cadou…

de ziua ta o jacheta demodata, in locul parfumului tau preferat.

Ce-ar fi sa te bucuri ca si-a amintit de ziua ta si a avut grija sa-ti cumpere ceva dragut (chiar daca doar el crede asta)? Stii bine, barbatii nu se pricep la citit ganduri, asa ca data viitoare poate ar fi o idee buna sa-i spui dinainte ce ai vrea sa-ti ia, mai ales daca aveti deja o relatie serioasa.

Nu te poti astepta sa-ti ghiceasca intotdeauna dorintele!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *