4 lucruri pe care nu trebuie sa le mai tolerezi

By  | 

E timpul sa iti ceri viata inapoi! De azi inainte, nu te mai lasa invinsa de:

Oamenii care iti "innegresc" aura

Relatiile cu persoanele din jur ar trebui sa te ajute si sa te faca mai fericita, in niciun caz sa iti strice ziua si buna dispozitie.

Fa in asa fel incat sa petreci mai mult timp cu persoane inteligente, ambitioase si compatibile cu tine, si tine-te departe de santajistii emotional sau "depresivii de meserie".

Comunicarea fracturata

Spune ce gandesti. Fa ceea ce spui. Vorbeste clar. Pune intrebari. Clarifica lucrurile, intelege-le pana la capat. Nu lasa nimic nediscutat, pentru ca, la un moment dat, acel lucru se va intoarce impotriva ta.

Dezordinea din casa si din viata ta

Fa-ti timp cel putin o data pe saptamana pentru a face o curatenie riguroasa in spatiul personal – atat acasa, cat si la birou.

Scapa de lucrurile pe care nu le mai folosesti, de cele care iti ocupa spatiu inutil sau care iti trezesc amintiri neplacute.

Frica de schimbare

Viata este schimbare. Fiecare zi e diferita. Fiecare zi e un nou inceput si un nou sfarsit. Accepta lucrul acesta si bucura-te din plin de tot ceea ce are ziua de azi sa-ti ofere, fara sa te gandesti la ce nu ti-a oferit ieri, sau ce poate nu-ti va oferi maine.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *