15 lucruri pe care sa incepi sa le planifici acum

By  | 

Noi cercetări au dezvăluit că suntem mai fericiți când ne luptăm să obținem ceva decât atunci când chiar îl obținem, deoarece creierul uman eliberează mai mulți hormoni pozitivi în timpul întregului proces. Așa că… de ce nu ai începe să planifici tot felul de lucruri cool, ca cele ce urmează?

 1. O nouă coafură stylish. Poate că nu vrei să te duci chiar mâine la coafor, dar asta nu înseamnă că nu merită să răsfoiești netul și revistele în căutarea stilului care ți-ar da o altă alură. Ce spui de un roșcat incitant sau o coafură pixie șic à la Jennifer Lawrence?
 2. Un playlist pentru serile fierbinți cu iubitul tău. Sau, de ce nu, mai multe – unul pentru momentele în care vreți să fiți siropoși, altul pentru sex nebun sau pentru orice îți mai trece prin cap.
 3. Discursul pe care îl vei ține la nunta prietenei tale. Te despart câteva luni bune de marele eveniment din viața celei mai dragi persoane, dar nu strică să-ți pregătești din timp un discurs frumos în semn de mulțumire pentru prietena ta de-o viață. Cum ai vrea să fie? Haios? Atunci începe cu o poveste din copilărie sau adolescență. Sau poate că unul mai sensibil ar fi mai nimerit… Atunci îndrăznește și fă-i o declarație de dragoste amicei tale.
 4. Vacanța aia fantastică în Maldive. Ce rău ar putea să-ți facă un tur virtual printre cele mai luxoase hoteluri, spa-uri și resorturi de pe insule?
 5. Cum intenționezi să-ți redecorezi apartamentul… anul viitor. Ca și-n cazul vacanței de vis, fă-ți bugetul, vorbește cu prietenii pentru „mână de lucru” și creativitate și caută pe site-uri și în reviste decorul de vis.
 6. Ce o să-i cumperi iubitului tău de ziua lui (care se poate traduce și așa: cum să dobândești statutul de cea-mai-tare-iubită. Pe viață!).
 7. Ce vei purta după ce exercițiile își vor fi făcut efectul – brațe tonifiate, picioare zvelte și abdomen ultra plat.
 8. Ce îți vei cumpăra cu salariul mărit în urma promovării sau cu bugetul „extins” de noua colaborare. Visează, pune pe hârtie, îmbracă-te și ieși în cafeneaua imaginară afișând noua ta garderobă șic. Ia să vezi ce repede te vei apuca de muncă pentru a le obține.
 9. Ruta plină de surprize plăcute pe care o vei parcurge data viitoare când vei vrea să-ți vizitezi o amică. Uită de traseul obișnuit și descoperă străduțe, pravălii, parcuri neștiute.
 10. Meniul pe care ai de gând să-l servești la următoarea masă festivă. Caută rețete delicioase cu ingrediente puține și mai ieftine și joacă-te cu designul mesei. Ți-aș sugera un aranjament cu trandafiri.
 11. Ce îi vei spune lui Ryan Gosling când îl vei întâlni. Ce să nu spui: „Sunt un mare fan al talentului tău actoricesc și al… fundului tău apetisant”. Gata, acum că râzi în hohote, poți trece la alt tip suculent al marelui ecran.
 12. Rețetă pentru cea mai distractivă zi de petrececut în aer liber: grătar și stat pe iarbă ziua + petrecere cu prietenii noaptea = Du-mă Acolo Acum
 13. Ce vei face cu banii când vei câștiga JackPotul la loto. Aaaa, bună ziua casa mea cu piscină din Riviera Franceză!
 14. Vestimentația „ia uite ce am devenit” pe care o vei purta la următoarea reuniune cu foștii colegi de liceu. Singura regulă: lasă-i mască.
 15. Tema nebunesc de originală pe care o va avea aniversarea ta de anul acesta.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *