Doar amici sau…?

By  | 

Dacă intuiești că te tratează ca pe unul dintre amicii lui, deși tu ești convinsă că vrei mai mult de la el, apelează la trucurile COSMO pentru a ieși cu diplomație din zona amiciției!

Abordează-l când e singur

Să vă relaxați împreună cu alți prieteni comuni e un mod excelent de a ajunge să-l cunoști… la început. Dar dacă trec câteva săptămâni fără să petreceți puțin timp singuri-singurei, s-ar putea să se gândească la tine ca la o amică prin asociere. Ați ieșit în gașcă mai mult de două ori? OK, acum e timpul să treci la acțiune! “Tot ce trebuie să faci este să-l îndepărtezi de grup, chiar și pentru doar 10 minute”, spune Christie Hartman, autoarea cărții It’s Not Him, It’s You. Provoacă-l la un joc amuzant cât stați la bar sau recrutează-l pentru a te ajuta să creezi un playlist la o petrecere. Apoi apleacă-te spre el, “aplică-i” o privire pătrunzătoare și lasă-ți piciorul să-l atingă pe al lui.

Nu ii suporti pe amicii iubitului?

Atinge-l prin cuvinte

“Bărbații încep să privească o femeie ca pe o amică atunci când sunt siguri că așa îi percepe și ea”, spune Jeffrey Bernstein, autorul cărții Why Can’t You Read My Mind?. Ca să-i dai de înțeles că ești interesată fără să-l faci să se simtă încolțit, trebuie să-l implici chiar și în frazele banale. De exemplu, nu-i spune “M-am simțit bine”, ci “M-am simțit bine cu tine” sau “Tu mă faci să râd”. Această schimbare minoră îl va anunța că nu-ți e indiferent, spune Bernstein.

Tot ce trebuie sa stii despre amicii tai barbati

Fii misterioasă

E tentant să-i scrii prin mesaje despre toate întâmplările amuzante de care ai parte sau care îți amintesc de el. N-o face! Aceasta este modalitatea prin care tipii țin legătura de obicei cu amicii lor (ca și noi, de altfel), așa că asta v-ar face relația să se îndepărteze de romantism. “Bărbații sunt intrigați de femeile pe care nu le pot descifra”, spune Bernstein. “Dacă îi scrii povești nemuritoare, acel mister cu care ești învăluită se va risipi prea devreme, iar el te va percepe mai mult ca pe o amică”.

Comments

comments