Distractie la patru gusturi

By  | 

Dinamism la cote inalte

Nu percepi iarna fara schiuri si activitati extreme, facind slalom printre nametii de zapada? Ia drumul statiunii Slovene Bovec! La poalele Muntilor Alpi, intr-un tinut intesat de cascade (Boka, peste 100 m inaltime, Pericnick – 52 m) si piste de schiat cu o lungime de peste 60 de km, statiunea alpina Bovec e ideala pentru a-ti petrece vacanta de iarna. Iubesti pur si simplu natura? Nu rata plimbarile lungi si revigorante pe valea Soca si Tringlav – cea mai mare rezervatie naturala din Europa!

Inedit: Daca te incumeti pe pistele din Bovec, cu o altitudine de pina la 2289 m, ai grija – te poti “trezi” in Italia sau Austria! Cu un schi pass pentru sapte zile (aproximativ 100 euro, valabil in cele
trei tari) ai posibilitatea sa schiezi si pe pirtiile din Sella Nevea (25 km) si Arnoldstein (45 km)!

Pont: In drum spre rezervatia Tringlav, fa un “pit stop” si ia masa la restaurantul Pri Danilu – se spune ca aici se ofera clientilor cea mai delicioasa supa de sparanghel din lume!

Petrecere cu sarm si soare

Cind toti isi pregatesc claparii de vacanta, tu rasfoieste nonsalant cataloagele de costume de baie! Incumeta-te si rezerva-ti bilet in decembrie spre cea mai exotica statiune din Egipt: Sharm El Sheikh. De Revelion vei avea parte de
temperaturi apropiate de 30°C, asigurindu-ti un bronz sexy, iar programul iti va fi incarcat si antrenant!

Snorkeling, scuba diving (descopera a doua bariera de corali ca marime din lume), jeep safari, plimbari pe neobositele camile, croaziere pe Nil sau pe Marea Rosie, descinderi pe Muntele lui Moise sau peregrinari la minastirea Sf. Ecaterina.

Daca nu esti tipul energic si preferi o vacanta de iarna dedicata exclusiv bronzarii si luxului de a… nu face mare lucru, relaxeaza-te la shopping in centrul monden al statiunii, Naama Bay. Sau bifeaza cele mai cool cluburi – ai de unde alege, insallah!

Inedit: Combinatia “fatala” munte-mare-desert te va face sa te indragostesti iremediabil de Sharm El Sheikh!

Citeste continuarea articolului in revista COSMO, editia din luna DECEMBRIE.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *