Ce faci daca ti-a cazut telefonul in apa

By  | 

Ok, ai comis-o, ți-ai scăpat telefonul în toaletă sau l-ai uitat în geaca pe care tocmai ai băgat-o în mașina de spălat. Cum îl salvezi?

Dacă ți-ai scăpat vreodată telefonul în apă sau ai uitat că-l aveai în buzunarul de la spate al pantalonilor atunci când ai mers la toaletă, probabil ți s-a spus că-l poți salva dacă-l ții câteva ore într-o pungă cu orez. Recunosc, am folosit și eu la un moment dat trucul ăsta și chiar a funcționat, dar cei de la Gazelle, o companie de e-commerce care cumpără și vinde electronice uzate, au făcut câteva teste și au descoperit că un alt obiect pe care cel mai probabil îl ai în casă este mult mai eficient când vine vorba să scoată apa din cel mai bun prieten al tău, telefonul.

Cum sa pastrezi bateria telefonului mai mult timp

Ei recomandă nisipul pentru pisici, dar nu orice tip de nisip. Se pare că cel format din cristale este cel mai bun dacă vrei să-ți readuci la viață telefonul sau tableta. Tot ei spun că în primul rând ar trebui să încerci să scuturi telefonul pentru a-l scăpa de cât mai mult din surplul de apă, apoi să-l lași să se usuce la aer, dar dacă e să-l lași în ceva, lasă-l în punga cu nisip pentru pisici cât mai mult timp posibil.

Iti lasi telefonul la incarcat toata noaptea? Vezi ce se intampla!

Ultima parte e extrem de importantă. Oricât de greu ți s-ar părea să renunți la Instagram pentru o vreme, trucul acesta merită dacă vrei să-ți recapeți telefonul în bună stare. În plus, poți să intri pe Instagram și de pe calculator până la urmă.

Nu vorbim doar de câteva ore. Recomandat ar fi să-l lași acolo în jur de trei zile, pentru că doar așa îi oferi cea mai bună șansă de a trece peste teribilul înec.

Cum iti poti recupera telefonul daca l-ai pierdut sau ti-a fost furat

Hai că se poate.

Preluat de pe: Cosmopolitan UK

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *