Dileme

By  | 

Normal? N-am zice. Nici el nu e complet anormal, asa ca nu te panica. Dar inainte de a-l judeca, verifica sa nu fie cumva o problema a igienei tale bucale; asigura-te ca nu halena e “bariera” dintre voi.

Exista citeva motive pentru care partenerul tau nu se da in vint dupa giugiuleli. Primul ar fi ca este atit de nesigur in ceea ce priveste abilitatile lui de a saruta, incit prefera sa evite asta decit sa se faca de ris. Dat fiind ca nu e nevoie de un efort prea mare sa-i complimentezi tehnicile, sporeste-i increderea in el spunindu-i ca saruta nemaipomenit de bine. Incurajarea e poate exact ce-i lipsea pentru a trece peste indoielile legate de modul sau de a-si folosi limba.

O alta explicatie posibila ar fi ca se afla in perioada in care, pur si simplu, n-are… chef de sarutat. Da, sarutul este o parte integranta a preludiului, in special pentru femei – chiar si pentru barbati -, insa ei considera ca ar putea frumusel sa sara peste partea asta pentru a ajunge la episodul cel mai important.

Ar mai fi ceva: prietenul tau ar putea avea probleme cu intimitatea. Sarutul este ceva foarte personal, iar unii oameni ii acorda mai multa importanta decit actului sexual in sine. Poate ca a avut parte in trecut de o relatie nereusita sau se teme sa se implice prea tare. Are probleme si cu contactul vizual direct? Te imbratiseaza? Daca ai raspuns afirmativ, se pare ca se teme sa nu devina vulnerabil.

Cu toate astea, nu inseamna ca e un baiat rau. Daca e atent cu tine si il simti apropiat, explica-i de ce sarutul e atit de important pentru tine si cautati o cale de mijloc. Ce inseamna citeva secunde de sarutat pe linga zecile de minute in care faceti sex?! Daca nici asa nu merge… macar e priceput in pat?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *