Dictionar de vise…erotice

By  | 

Sex cu un străin

Psihologii susţin că cel mai adesea, tipul necunoscut din visul deocheat pe care l-ai avut eşti chiar tu. Gândeşte-te dacă în ultima perioadă ai realizat ceva măreţ, de care eşti mândră şi pentru care ai depus mult efort pentru a duce la final task-ul. Psihologii explică faptul că exact acel misterios străin din vis întruchipează mulţumirea şi mândria ta faţă de ceea ce ai reuşit în viaţa reală.

 

 

Sex cu iubitul prietenei

Desigur că niciodată nu ai comite această gafă absolut ireparabilă! Aşa că de ce ai visa aşa ceva? Poate că o anumită calitate a partenerului prietenei tale are o calitate pe care tu ţi-ai fi dorit să o deţină iubitul sau soţul tău. Poate că respectivul e mai atent decât tipul tău, poate că e mai romantic sau mai descurcăreţ, iar tu tânjeşti după asta. Foloseşte visul acesta dubios în favoarea ta şi a relaţiei tale! Începe o discuţie cu partenerul tău şi vezi dacă îl poţi face ca în timp să îşi schimbe acea latură despre care nu eşti deloc mulţumită!

 

 

Sex cu o femeie

Să nu crezi că eşti lesbiană dacă ai visată că faci dragoste cu o altă femeie! Visele cu o parteneră de acelaşi sex sunt mai frecvente în cazul femeilor gravide, când nivelul de hormoni feminini creşte semnificativ. Nu înseamnă că eşti atrasă de persoana cu care te-ai visat făcând sex, în cazul în care există în viaţa reală, ci probabil că în viaţa ta are loc un eveniment mai important.

Când ai avut ultima oară o fantezie erotică, iar tipul din scenariu nu era… iubitul tău? Haide, sigur ţi s-a întâmplat şi chiar nu e nici o ruşine! Ba mai mult, daca credeai că asta înseamnă să îţi înşeli iubitul (la nivel mental), psihoterapeuţii te contrazic spunându-ţi că e chiar un mod sănătos de a conferi un suflu nou relaţiei – mai ales celei sexuale. În plus, aceştia susţin că din visele erotice chiar poţi învăţa lucruri noi despre tine sau despre relaţia de cuplu! Start!

 

 

Sex cu şeful

Cumva şeful tău arată ca Ryan Goslin? Atunci te înţelegem de ce ai visat la el! Însă experiţii spun că indiferent dacă ai visat că faci sex cu şeful tău, nu înseamnă că tu chiar îţi doreşti asta în realitate! Visul cu şeful înseamnă, de regulă, că vrei să fii mai stăpînă pe viaţa ta şi mai implicată în activităţi vocative.

 

 

Sex cu fostul

Un vis fierbinte cu ultimul tău iubit poate însemna că încă încerci să-ţi rezolvi problemele emoţionale legate de el – mai ales dacă nu ai fost tu aceea care a sistat relaţia. În cazul în care ai acest vis şi în prezent eşti implicată într-o nouă legătură sentimentală, e posibil ca acesteia să îi lipsească pasiunea, aşadar visul este metoda prin care creierul tău îl solicită pe ex-partenerul tău să îţi vină în ajutor.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *