Despartire in era Facebook – indreptar

By  | 

Ai împărțit totul cu iubitul tău un timp, așa că îmi imaginez cât de greu poate fi să te desparți de el, iar rețelele sociale au făcut acest proces și mai dificil. Dar, pentru a suferi cât mai puțin după despartire, procedează în acest fel:

Șterge-i numărul de telefon și datele personale. Acesta este primul lucru pe care trebuie să-l faci după ce te-ai despărțit de el pentru a nu fi tentată să-i dai telefon sau e-mail. Folosește app-ul Dignity pentru a șterge datele lui personale din lumea ta digitală, de la adresă de e-mail la conturi de mail sau bancare. Le poți recupera mai târziu, la cerere, după ce-ți mai trece durerea.

Tipologiile bărbaților pe Facebook

Cheamă ajutoare. Roag-o pe prietena ta bună să stai la ea câteva zile pentru a avea suport moral la îndemână 24/7. Spune-i să țină telefonul mobil și laptopul departe de tine pentru a nu fi tentată să-i dai mesaje fostului sau să-l suni.

Scoate-l din lista de prieteni. Știu că-ți e nu-știu-cum să faci asta de gura prietenilor sau familiei, dar tu ești mai importantă decât oricine altcineva și nu-ți va fi bine să-l vezi tot timpul în feed, așa că elimină-l din lista de prieteni fără remușcări.

Acordă-ți timp. Atunci când ai gripă, stai acasă, departe de oameni, și te concentrezi pe refacere, nu? Perfect, procedează în același fel și după o despărțire. Concentrează-te pe ce ai tu nevoie și ține-te departe de fostul tău prieten.

Comments

comments