Decoreaza-ti casa cu stil

By  | 

ALEGE ALBASTRU PENTRU PERETI. Culoarea albastra poate fi folosita atat pentru interioare moderne, cat si pentru cele traditionale. Aceasta culoare ofera un finisaj usor satinat camerei si adauga o nota “glam”. In plus, reflecta lumina si astfel sporeste impresia de volum al camerei.

MESE NECONVENTIONALE. In incaperile cu suprafata redusa, e de preferat sa pui doua masute mici, in loc de traditionala masa mare de cafea. Astfel, camera pare mai aerisita si mai spatioasa. Si in caz de nevoie, le poti folosi si ca… taburete.

CREEAZA IMPRESIA DE SPATIU. Plasand o oglinda deasupra canapelei, dai senzatia unei alte ferestre; asa pacalesti ochiul, pentru ca ai impresia ca vezi prin perete si camera pare mult mai spatioasa.

ARTA INOVATIVA. Pune pe perete – in jurul oglinzii, dar asimetric – diverse fotografii sau picturi inramate si vei anihila simetria si aspectul oarecum formal pe care aceasta l-ar fi dat incaperii.

FOLOSESTE PERNE. Gandeste-te ca sunt adevarate bijuterii ale canapelei. De exemplu, pernele cu imprimeuri geometrice scot in evidenta tapiteria de culoarea fildesului.

ADU NATURA IN CASA. Cand mai mergi in calatorii, nu uita sa aduci acasa scoici, corali, pietre de rau sau frunze uscate. Pune-le intr-un colt si camera se va inviora.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *