De ce nu trebuie sa iti urmaresti fostul pe Facebook

By  | 

Cel mai probabil și tu ți-ai urmărit cel puțin o dată fostul iubit pe Facebook. COSMO îți arată de ce nu trebuie să mai faci asta vreodată.

M-am despărțit de iubitul meu relativ recent, însă păstrăm legătura, așa că nu l-am șters din lista de prieteni de pe Facebook. Totuși, i-am dat „unfollow”, pentru că știu că trebuie să trec peste complet și nu am nevoie să văd mereu ce face, cu cine și unde. Simplu și frumos, nu-i așa? Nu, nu chiar, pentru că mă surprind că îi vizitez (destul de des, chiar) profilul, pentru a vedea ce mai face.

Cum sa te detasezi de fostul iubit

Cu siguranță nu sunt singura care face acest lucru, însă, fetelor, chiar nu e ok! Iată de ce:

În primul rând, nu vei avea cum să treci peste dacă îl urmărești mereu pe Facebook. „Ochii care nu se văd se uită”, știi cum se zice. Din moment ce v-ați despărțit, ce rost are să te chinui singură? Poate că îți e dor de el, însă nu te vei ajuta dacă verifici mereu ce face. Ocupă-ți timpul cu altceva!

Apoi, vei vedea poze și check-in-uri ale sale care ori îți vor aduce aminte cum vă distrați când umblați împreună, ori vei vedea ce bine se distrează fără tine. În ambele cazuri, nu vei face decât să te întristezi.

Cum am devenit obsedata de fostul

Curând, vei observa cum primește like-uri de la o tipă, cum ea apare prin pozele de grup lângă el, cum ies destul de des împreună. Inevitabil, îți vei da seama că cel mai probabil s-au cuplat (sau urmează să o facă), vei începe să te compari cu ea, poate sigur vei ajunge și pe profilul ei pentru a afla mai multe despre ea. Ce rost au toate acestea?

De fiecare dată când ieși dintr-o relație păstrezi niște sentimente și amintiri, este imposibil să nu o faci. Totuși, este important să te concentrezi pe prezent și viitor, pentru că nu te vei putea bucura de viață dacă trăiești în trecut.

Indiferent care este motivul pentru care încă îți urmărești fostul pe Facebook, trebuie să te oprești chiar acum! De fiecare dată când simți nevoia să afli ce mai face pleacă de lângă calculator și fă ceva benefic pentru tine: citește câteva pagini dintr-o carte, fă câteva abdomene, joacă-te cu pisica sau fă puțină ordine prin cameră.

De ce nu putem ramane prietene cu fostul

Curând, îți vei vedea de viața ta și te vei gândi din ce în ce mai puțin la foștii tăi. De ce să nu ajungi în acel punct mai repede?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *