De ce ne plac filmele romantice

By  | 

Ah, filmele „siropoase“ –  ne relaxează, iar clişeele lor ni se par atât de familiare…

Sigur că ne plac filmele romantice! Poveştile de dragoste frumoase, personajele care îşi spun tot felul de cuvinte „dulci“ şi emană atâta căldură parcă ne fac să ne punem în… papucii lor şi să ne dorim şi pentru noi trăiri cât mai similare. Şi ce e rău în asta? Iată mai jos câteva filme cu un puternic impact emoţional… romantic şi de care nu ne săturăm niciodată.

Inainte sa te cunosc

Inspirat de bestseller-ul cu acelaşi nume publicat în 2012 de Jojo Moyes, filmul „Me before you / Înainte să te cunosc“ redă povestea unei tinere dintr-un oraş de provincie britanic, care întâlneşte dragostea exact când şi unde se aştepta mai puţin. În ediţia de iulie a revistei Cosmopolitan citeşte un interviu în exclusivitate cu Jojo Moyes şi spune-ne părerea ta! Premiera: 1 iulie. Distribuit de Forum Film.

Bridget Jones… insarcinata

Bridget Jones este zăpăcita noastră preferată! „Ce rost are să repeţi greşeli vechi, când poţi să faci unele noi?“, e de părere Bridget. Renée Zellweger şi Colin Firth, alături de Patrick Dempsey sunt protagoniştii noului capitol din „BRIDGET JONES ÎNSĂRCINATĂ“, continuarea seriei de comedii romantice cu burlăciţa favorită a întregului mapamond. Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o prezintă pe îndrăgita eroină creată de scriitoarea Helen Fielding… însărcinată. Premiera: 16 septembrie. Distribuit de Ro Image 2000.

Selfie69

De la creatorii filmului „#Selfie“ vine cel mai aşteptat film românesc al anului, „Selfie69“! O comedie indecent de romantică şi feelingos de sexy te provoacă la cel mai neaşteptat trip cinematografic al lui 2016. După succesul spectaculos înregistrat cu „#Selfie“, care a fost cel mai bine vândut film românesc al anului 20144 şi cel mai bun debut regizoral de după 1989, Cristina Iacob revine în toamna aceasta cu „Selfie69“, o comedie romantică ce continuă povestea celor şase personaje din „#Selfie“, care de data aceasta caută confirmarea dragostei… prin căsătorie. Premiera: toamna 2016. Distribuit de Independenţa Film.

BONUS: în acelaşi context… romantic COSMO îţi recomandă o carte absolut specială, extrem de emoţionantă şi de o sensibilitate aparte – „Merg mai departe – mai puternică, mai sănătoasă, mai fericită“, de Giulia Nahmany, apărută la editura For You. Cartea Giuliei Nahmany este o sursă de inspiraţie pentru toţi cei care trec prin perioade dificile în viaţă, care au nevoie de un sprijin moral, de un sfat constructiv şi de o direcţie corectă pentru a depăşi problemele momentului şi pentru a deveni mai încrezătoare în propriile forţe. O găseşti în librării sau online pe editura-foryou.ro.

Giulia Nahmany - Coperta

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *