De ce ne plac baietii nerdy

By  | 

Iată de ce ne plac băieţii nerdy:

Nu te judecă

Băieţii nerdy ştiu că pasiunile lor pot fi considerate ciudate de alţi oameni, aşa că nu te vor judeca pentru lucrurile care îţi plac. Obişnuieşti să pierzi ore întregi uitându-te la clipuri cu pisici care fac lucruri amuzante? Dacă ai o relaţie cu un nerd nu vei fi judecată. În fond, cine umblă prin casă sau merge la muncă îmbrăcat ca Doctor Who?

Sunt buni la tehnologie

Dacă nu te înţelegi bine cu tehnologia, este mereu util să ai pe cineva în preajmă să te ajute. Iar dacă ai o relaţie cu un nerd, problemele tale sunt rezolvate!

Sunt inteligenţi

De obicei băieţii nerdy sunt inteligenţi şi există o grămadă de motive pentru care e bine să ai o relaţie cu cineva deştept şi/sau care citeşte. Citeşte acest articol pentru motive pentru care să ai o relaţie cu un tip mai deştept decât tine sau acest articol pentru motive pentru care să te întâlneşti cu un tip care citeşte.

Se poartă bine cu femeile

Cele mai multe femei nu aleg să se întâlnească cu tipi nerdy, motiv pentru care poate nu au atât de multă experienţă. Însă acesta nu este neapărat un lucru rău, pentru că se va purta mai frumos cu tine pentru a te păstra în viaţa lui. Dacă un bărbat ştie că poate agăţa o tipă oricând, nu îşi va bate capul atât de mult cu tine, însă un tip nerdy te va aprecia mai mult.

Poţi să fii tu însăţi

Dacă ai o relaţie cu un nerd, nu este nevoie să arăţi mereu ca scoasă din cutie. Nu spunem că e ok să nu te mai aranjezi, însă nu trebuie să îţi faci griji mereu că machiajul tău nu arată perfect, că trebuie să porţi tocurile de 15 cm sau că buclele tale s-au lasat. 

Ţie îţi plac băieţii nerdy?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *