De ce ne atrag baietii rai

By  | 

Atractia puterii

Puterea te face temut si impune respectul celor din jur. In plus, te face al naibii de atragator! “Dur” e chiar sinonim cu “puternic”, asa ca n-ai sa vezi barbat dur care sa fie slab de inger. Iar tie iti place sa te simti in siguranta si pretuiesti puterea lui mai mult decat orice.

Cand l-ai gasit, te-ai considerat cea mai norocoasa femeie din lume, acum cu greu te mai poti desprinde de el. Iar daca te paraseste, suferi enorm si cauti consolare langa un tip cu care sa te simti la fel. Si uite-asa, ajungi sa consideri suferintele ca fiind normale daca sunt provocate de un “baiat rau”. Dar ai grija: el nu e nici prea loial, nici foarte intelegator si in nici un caz nu e preocupat sa te faca pe tine fericita.

Fructul oprit

Mostenirea pe care Eva a lasat-o femeilor se conserva inca foarte bine. Suntem invatate din copilarie sa ne cautam un barbat care sa ne respecte si sa ne pretuiasca. Dar daca ceva iti este interzis, e de doua ori mai incitant. Te lasi usor prinsa in mrejele lui (mai exact: esti topita dupa el, el nu iti da deloc atentie, iar tu te indragostesti lulea) si apoi nu mai poti scapa de imaginea lui.

Nu te atrage ce nu cunosti

Daca prima ta relatie a fost cu un barbat dur, nu-i de mirare ca incerci sa-l regasesti in fiecare partener. Prima iubire nu se uita niciodata si orice iti aminteste de ea iti face placere. Dar ai putea face o incercare cu un barbat care e exact opusul celui dupa care tanjesti de obicei. Poate descoperi ca-ti place…

O viata ca-n filme

Eroii din marile filme nu sunt intotdeauna romantici care mizeaza pe puterea ratiunii si a vorbei bune; dimpotriva, se dovedesc a face mai multa senzatie cei inarmati pana-n dinti, cu masini “suparate”, asemenea personalitatii lor, care ajung in patul femeilor in doi timpi si trei miscari si sar peste preludiu.

In viata reala, incercam deseori sa ne cautam perechea bifand criterii din filme. Ai putea incerca, totusi, sa-ti extinzi putin preferintele cinematografice; poate ajungi sa-l placi pe “barbatul 3B” (Bun, Bland si Blond) in locul celui imbracat in piele, calare pe motor.

“Basic instinct”

Nu ne referim la filmul cu Sharon Stone si Michael Douglas, ci chiar la instinctele primare. Animalice. Nu toate femeile se dau in vant dupa amorul patimas, dupa petale de trandafir asternute pe perna si lumanari parfumate. Unele femei au nevoie sa primeasca “raspunsuri” salbatice, pentru ca numai asa gasesc satisfactie. Placerea primeaza! Dar oare… compenseaza?

Masochism?

In unele cazuri chiar e vorba despre masochism curat: multor femei le face placere sa fie chinuite, aproape ca tanjesc dupa suferinta si nu ar rezista nici trei zile langa un barbat care le-a pune totul la picioare. E o chestie de gust…

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *