De ce are el chef in luna februarie

By  | 

Vărsător. Îi place să fie luat prin surprindere. Organizează o petrecere-surpriză de ziua lui, avînd grijă să-i inviţi pe toţi prietenii de suflet.

Peşti. Dacă are nevoie să fie singur luna asta, dă-i pace. Dar nu-l ignora de tot, ci trimite-i cîte un mesaj drăguţ din cînd în cînd, ca să-l faci să zîmbească (şi să-ţi ducă dorul).

Berbec. Are chef să facă lucruri bărbăteşti. Însoţeşte-l la meci şi arată-ţi spiritul de echipă!

Taur. O să aibă mult de furcă la serviciu luna asta. Aşteaptă-l cu mîncarea preferată şi ajută-l să se detaşeze.

Gemeni. Iubeşte aventura, aşa că preia iniţiativa unei excursii la munte. Faceţi mişcare în timpul zilei şi alintaţi-vă noaptea.

Rac. Experimentele erotice îi fac cu ochiul luna asta! Propune-i o mişcare nouă, şi viaţa voastră sexuală va deveni şi mai fierbinte.

Leu. E OK să-l faci un pic gelos din cînd în cînd. Reamintindu-i cît de irezistibilă eşti, va lua măsuri pentru a se asigura că el e singurul bărbat pe care ţi-l doreşti alături.

Fecioară. Cuplurile care fac mişcare împreună sînt mai fericite! Daţi-vă întîlnire la sală – va adora să te vadă în bustiera aceea strîmtă.

Balanţă. Are o dispoziţie jucăuşă! Inventează un joc palpitant înainte de culcare – aşa îi satisfaci pofta de competiţie şi pregăteşti atmosfera pentru „lupta” dintre aşternuturi.

Scorpion. Petrece-ţi timpul liber cu iubitul şi familia lui – aşa îi arăţi că te bucuri să faci parte din viaţa lui.

Săgetător. Arată-i că te descurci singură făcînd rost de bilete la concertul pe care-l aştepta de ceva vreme sau organizînd o ieşire beton cu gaşca.

Capricorn. O nouă lenjerie sexy îi va capta imediat atenţia. Dacă ai chef de ceva şi mai senzual, încearcă un masaj cu uleiuri aromate.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *