De ce are chef in martie barbatul…

By  | 

Peşti. E stresat de un proiect profesional şi are nevoie de o pauză. Întrerupe-l de la muncă şi invită-l la o sesiune de sex rapid.

Berbec. Nu are chef de ieşiri, aşa că organizează un maraton de filme bune acasă şi prepară-i o gustare delicioasă.

Taur. E într-o dispoziţie generoasă. Propune-i să faceţi voluntariat sau să ajutaţi un prieten care are nevoie de sfaturi de organizare.

Gemeni. Are probleme cu şeful. E stresat, aşa că pregăteşte o baie relaxantă pentru doi şi-ţi va fi veşnic recunoscător.

Rac. E plin de energie, deci profitaţi de ocazie pentru a încerca cele mai trăznite mişcări de sex

Leu. Păzea! – abundă de pasiune luna asta, ceea ce înseamnă că e momentul ideal să-i mărturiseşti fantezia ta sexuală.

Fecioară. Simte nevoia să te răsfeţe şi are o dispoziţie romantică. Asigură-te că îi dai de înţeles cât de mult îţi plac dovezile lui de iubire.

Balanţă. Piperează atmosfera în bucătărie! Pregătiţi cina împreună – este o activitate senzuală, care vă deschide apetitul pentru…intimitate.

Scorpion. Fii spontană! Sună-l pe la sfârşitul programului de muncă şi propune-i să vă întâlniţi pentru o sesiune de dans sau o petrecere cu prietenii.

Săgetător. Tânjeşte după alint, aşa că lasă-l să lenevească în pat lângă tine dimineaţa şi sărută-l uşor în timp ce-i spui cât de bine te simţi lângă el.

Capricorn. Are planuri cu băieţii, dar se teme că te vei simţi exclusă. Organizează o ieşire cu fetele şi dă-i de înţeles că nu e musai să fiţi nedespărţiţi.

Vărsător. Plănuiţi o activitate fizică în natură – scoateţi bicicletele în parc sau porniţi într-o expediţie la munte.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *