Semne clare ca tipul te vrea

By  | 

Simți tu că ceva, ceva, mocnește acolo. Vrei însă să calculezi probabilitatea ca scânteia dintre voi să se transforme într-o vâlvătaie-n toată regula? Nu trebuie sa fii as în matematică. COSMO îți prezintă semne clare ca tipul te vrea.

“Jucatorul de darts”

Un tip care te vrea „la desert“ va încerca, mai mult sau mai puțin conștient, să-ți atragă atenția asupra bărbăției lui. Atitudinea tipică: picioarele depărtate în cel mai relaxat mod și pelvisul îndreptat către tine. În felul ăsta încearcă să-ți transmită că te dorește și e-n stare de orice ca să te cucerească. Dacă-și așază mâinile pe abdomen sau le atârnă neglijent, într-un deget, de buzunarul pantalonilor e clar că-ți indică punctul său forte… E efectul tipic al testosteronului „încins“ în contact cu feromonii specifici sexului feminin.

Patrunde-n cercul tau intim

… la propriu! Se visează-n pat cu tine? Atunci îți va invada, puțin câte puțin, spațiul personal. Până să vă apropiați emoțional va micșora distanța fizică dintre voi. Tot ce se încadrează într-o rază mai mică de acțiune, intră la capitolul… „metoda invazivă de curtare“. Dacă ești în încăpere cu mai multe persoane, masculul ațâțat va adopta o poziție prin care să te izoleze de restul concurenței. În traducere directă: te vrea numai pentru el.

Atingerile senzuale

Știi deja că pentru un bărbat interesat, contactul fizic începe încă din faza de flirt. Fie că atunci când îți întinde pixul mâna i se „prelinge“ lasciv peste a ta, fie că-ți aranjează atent o șuviță rebelă, motivul e același. Totuși, unii tipi pot fi mult mai expliciți. Metoda brevetată: atingerea „întâmplătoare și inocentă“ a punctelor tale cele mai sensibile – talia, ceafa sau chiar partea de sus a coapselor.

Se linge pe buze

… de poftă. Și nu când are-n față un tort delicios (doar dacă nu cumva se-așteaptă să iasă din el o voluptuoasă domnișoară în bikini)… ci când se uită la tine. Un mascul înfierbântat va arăta ca și cum ar fi flămând, pentru că la nivel carnal, exact așa și este. Expresia feței îi traduce poftele, fie că-i vorba de o prăjitură cu ciocolată sau de o „bucățică bună“ pe care sã o savureze în intimitate.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *