Secretele seductiei “made in France”

By  | 

In prima luna de relatie, nici n-ai fi conceput sa nu inchizi usa la baie in timp ce-ti aplicai tot felul de tratamente de infrumusetare, sau sa nu fii aranjata tot timpul cat te afli in preajma lui. Acum insa, te-ai obisnuit cu prezenta lui si ai renuntat la a te mai ascunde.

Dar in timp ce o atitudine dezinhibata face minuni in pat, in viata de zi cu zi ea poate sa anihileze orice dorinta din partea iubitului tau, dezvaluie cartea "La Seduction: How the French Play the Game of Life".

Autoarea, Elaine Sciolino, care locuieste in Franta si este corespondent pentru New York Times, a observat ca frantuzoaicele au "tactici" proprii si foarte rafinate de a seduce un barbat, total diferite fata de cele ale femeilor apartinand altor culturi.

Ele cred ca exista unele detalii ce nu ar trebui sa le fie dezvaluite barbatilor si ca toate femeile ar trebui sa aplice aceasta strategie pentru a nu pierde barbatul vietii lor in favoarea alteia, mai misterioasa si mai atractiva.

Mai putin e… atat de sexy

Frantuzoaicele limiteaza ceea ce dezvaluie iubitilor lor, devenind astfel de o mie de ori mai senzuale si mai atractive.

De exemplu, daca obisnuiesti sa te imbraci in fata partenerului in fiecare dimineata (pentru a pleca la serviciu), se va obisnui atat de mult cu trupul tau incat o sa inceteze sa-si mai doreasca sa rupa hainele de pe tine.

"Cele mai multe frantuzoaice pastreaza un aer de mister, chiar daca sunt cu un tip de mult timp", spune Sciolino. Asa ca data viitoare cand iesi din baie, lasa prosopul pe calorifer si iesi intr-un halat de satin. Cat despre lenjeria intima tocmai spalata, n-o mai atarna la vedere, ci cumpara un spalier special si pune-l undeva pe balcon. Ideea e ca iubitul tau sa asocieze lenjeria cu trupul tau sexy, nu cu… niste "carpe".

Si, daca vrei sa-l prinzi in mreje definitiv, trebuie sa ai grija cum ii vorbesti… hot, mergand pe acelasi principiu: dezvaluie mai putin. Adica, desi e sexy sa trimiti din cand in cand cate un mesaj fara perdea, vei avea parte de mult mai multe scantei daca vei fi mai misterioasa.

"Frantuzoaicele obisnuiesc sa fie foarte creative si jucause in conversatie", sustine Sciolino. Urmeaza-le exemplul si trimite-i un mesaj iubitului cu o fotografie in care sa apara doar o parte a coapsei tale goale si un text-invitatie ca: "Asta e doar un preview…". Ii vei stimula imaginatia si te vei asigura ca ai parte de scantei cand va veti vedea.

Nu uita de detaliile "kinky"

Elaine Sciolino subliniaza si faptul ca femeile din alte culturi obisnuiesc sa pastreze parfumurile deosebite sau lenjeria sexy pentru ocazii speciale, pe cand pentru frantuzoaice aceste detalii seducatoare sunt integrate in viata de zi cu zi, alocand nu mai putin de 20% din venit pe lenjerie.

De altfel, doar faptul ca porti lenjerie sexy te face sa fii mai increzatoare si, printr-un simplu artificiu, devii de o mie de ori mai irezistibila. In afara de lenjeria kinky, neaparat din dantela sau materiale transparente, adauga si un strop de parfum de mosc.

Cum frantuzoaicele mizeaza pe parfum pentru a-si pune in valoare personalitatea, Sciolino iti recomanda sa gasesti o aroma a ta si numai a ta, pe care atunci cand iubitul o simte, indiferent unde s-ar afla, s-o asocieze automat cu tine. Cel mai indicat ar fi un parfum cu extract de mosc, pentru ca acesta contine feromoni, asa ca vei adauga un plus de sexualitate atitudinii tale de femeie fatala.

Cel mai tare truc de "furat" de la frantuzoaice? Sciolino il numeste Privirea: o ocheada incarcata de dorinta (à la Angelina Jolie) pe care o atintesti direct in ochii lui pentru cateva secunde, oferindu-i si o jumatate de zambet, ca apoi sa schimbi imediat "obiectul" atentiei catre orice colt al camerei.

Cu siguranta ai folosit ocheada asta involuntar, la inceputul relatiei, dar Privirea are un efect mult mai puternic daca e folosita voit intr-o relatie de cursa lunga. Asa ii transmiti cat de mult il doresti si ii dai de inteles ca i-ai pregatit ceva cu totul special. Rezultatul? O sa vrea sa rupa hainele de pe tine… in acea secunda!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *