Motive pentru care ești încă singură

By  | 

Toate prietenele tale sunt într-o relaţie, dar, în loc să te bucuri pentru ele, eşti invidioasă. În fond, unele dintre ele nu sunt nici cele mai frumoase, nici cele mai inteligente, deci cum se face că ele au un iubit în timp ce tu eşti singură?

Poate că ţi se spune des că problema nu este la tine şi că îţi vei găsi Făt Frumosul curând, însă… problema chiar poate fi la tine. Iată câteva posibile motive pentru care încă eşti singură:

Ai standarde prea ridicate

Este grozav să ai standarde atunci când vine vorba de o relaţie, însă ai grijă să nu exagerezi. La urma urmei, eşti încă tânără – ai destul timp să găseşti iubirea vieţii tale alături de care vei îmbătrâni. Acum este momentul să te distrezi, să experimentezi, să înveţi.

Nu te îngrijeşti

Bărbaţilor chiar le pasă dacă te îngrijeşti sau nu. Şi nu este vorba de detalii la care te-ai gândi tu (dacă pantofii tăi sunt de firmă sau dacă sprâncenele tale sunt pensate perfect), ci pur şi simplu dacă ai grijă de tine. Porţi îmbrăcăminte care ţi se potriveşte? Îţi aranjezi părul? Te fardezi în aşa fel încât să îţi pui în valoare calităţile? Prima impresie contează, iar dacă toate fetele din jurul tău sunt mai îngrijite, privirile bărbaţilor se vor opri la ele înainte să ajungă la tine.

Nu ai trecut peste fostul

Fie că îl compari în mintea ta cu orice tip pe care îl cunoşti acum, fie îi menţionezi mereu numele în discuţii sau încă ieşiţi împreună, dacă nu ai trecut peste fostul iubit, acest lucru are un impact asupra oricărei relaţii pe care e posibil să o începi.

Nu ai suficientă încredere în tine

Nu este nevoie să ai cel mai generos decolteu şi o talie de viespe – încrederea în tine este cel mai important lucru. Învaţă să te iubeşti cu tot cu defecte şi reaminteşte-ţi constant care sunt calităţile tale.

Nu pui suficiente întrebări

Când cunoşti un tip nou, încearcă să pari cât mai interesată de el, de viaţa lui, de hobby-urile lui. Dacă nu vorbiţi decât despre tine, va crede (pe bună dreptate) că nu îţi pasă de el.

Nu cunoşti persoane noi

Toată ziua eşti la muncă, seara eşti obosită aşa că citeşti o carte sau te uiţi la un film, în weekend îţi vizitezi părinţii sau iei prânzul cu prietenele… cum ai putea cunoaşte un potenţial iubit?

 

 Ce spui, crezi că acestea ar putea fi motivele pentru care eşti încă singură? 

Comments

comments

2 Comments

  1. Pingback: Ce îi îndepărtează sau apropie pe bărbați de femei? | Dezvoltare masei musculare

  2. Anais

    8 January, 2018 at 15:43

    Sunt de acord cu ce ati scris. eu as face o trimitere si la cartea Regulile seductiei, de Ellen Fein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *