Cum sa agati la sala

By  | 

Ai observat un bărbat interesant la sală, dar nu știi cum să îl abordezi? Încearcă sfaturile COSMO!

Atunci când eram mici, era foarte simplu să ne băgăm în seamă cu o persoană interesantă – nu trebuie decât să o întrebăm „Vrei să fim prieteni?”. Din păcate, lucrurile sunt puțin mai complicate acum.

Iată cum să agăți la sală:

În primul rând, nu mai asculta mereu muzică. Poate că și tipul te-a observat, dar nu știe cum să te abordeze. Dacă te vede mereu cu căștile în urechi, nu va fi atât de încântat să te deranjeze, s-ar putea gândi că te va enerva.
Replici de agatat in functie de zodie

Apoi, încearcă să stabilești contactul vizual. Nu te holba la el tot timpul cât ești la sală, ci aruncă-i o privire din când în când. Dacă și el te privește, nu întoarce repede capul!

De asemenea, nu uita să zâmbești! Un zâmbet frumos poate face minuni, iar bărbații preferă să discute cu femei care par prietenoase și fericite.

După ce ai făcut acest prim pas, te poți duce să te prezinți. Nu trebuie să spui nimic sofisticat, un simplu „Bună, eu sunt…” este suficient. Vezi cum răspunde, îți poți da seama destul de rapid dacă și el este interesat. Dacă nu știi ce să vorbești cu el, îi poți cere ajutorul la un anumit aparat sau câteva sfaturi.

Reguli de eticheta la sala de fitness

Nu este obligatoriu să faci toate acestea într-o singură zi, bineînțeles. Știi cum se spune, cu răbdarea treci și marea. Lasă relația să evolueze în mod normal, nu o forța.

În funcție de cum se poartă și el cu tine, îți vei da seama dacă este doar prietenos sau este și el interesat de tine. După puțin small talk, este în regulă să îi faci complimente, poate chiar să îl inviți în oraș.


Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *