Craciun 2014: idei de cadouri pentru el

By  | 

Să alegi un cadou potrivit pentru iubitul tău, una dintre cele mai importante persoane din viaţa ta, poate fi dificil. Sigur, îi poţi cumpăra un tricou banal, însă vrei să faci o impresie plăcută, nu-i aşa? Însă nu toată lumea se pricepe să facă un cadou. Pentru că nu mai ai chiar atât de mult timp cum crezi pentru a alege unul cu care să nu dai greş, îţi venim în ajutor cu câteva sfaturi şi recomandări.

Cu o carte nu poţi da niciodată greş! Dacă partenerul tău este un iubitor de lectură, cu siguranţă va aprecia un astfel de cadou pe care îl poate folosi atât acasă, cât şi în drum spre muncă. Iar dacă ai ceva mai mulţi bani, îi poţi cumpăra un ebook reader (preţuri între 180 şi 800 RON, în cazul în care vrei într-adevăr să îl răsfeţi).

Trăim în epoca tehnologiei şi cel mai probabil şi iubitul tău are un smartphone sau alt gadget cu touch screen. Acestea pot fi greu de folosit în sezonul rece, pentru că suntem nevoiţi să ne scoatem mereu mânuşile. Dar ştiai că există şi mânuşi create special pentru utilizarea oricărui dispozitiv cu touchscreen? Vârfurile degetelor sunt făcute dintr-un material special, deci iubitul tău nu va mai avea niciodată probleme când va dori să trimită un sms sau să schimbe melodia iarna aceasta. Găseşti mănuşi pentru touchscreen la diferite magazine, cu preţuri de la 30 la 80 RON.

Dacă iubitul tău este fumător, îi poţi face o brichetă metalică personalizată – un cadou practic, dar care îi va aduce aminte de tine. Evită, totuşi, un text prea siropos, mai ales dacă nu sunteţi de mult timp împreună. Alege mai bine o imagine simpatică. Poţi alege o brichetă obişnuită (în jur de 30-40 RON) sau una Zippo (apeoximativ 150 RON).

De asemenea, poţi cumpăra un parfum. Fie că îl alegi în funcţie de zodia sa sau de personalitate, citeşte acest articol pentru a fi sigură că achiziţionezi unul original.

Însă toate acestea sunt cadouri materiale şi poate vrei să îi oferi unul original, special pentru el. Ce ai zice de nişte „cupoane ale dragostei”? Fă câteva bileţele cu diferite lucruri precum masaj, sex oral, pregătirea cinei sale preferate sau orice altceva ştii că îşi doreşte el. Când alege un astfel de cupon, trebuie să îi faci cadou ce scrie pe bilet, fără să îl amâni.

Orice bărbat adoră să se simtă apreciat şi iubit, aşa că poţi crea o listă a dragostei pentru el. Gândeşte-te la 100 de lucruri care îţi plac la el, scrie-le pe calculator folosind un font deosebit, printează-le şi pune-le într-o ramă simpatică. Însă nu însira lucruri banale precum ochii săi, ci unele mai deosebite precum: modul cum zâmbeşte când te sărută înainte de culcare, îmbrăţisările lui care îţi fac ziua mai frumoasă, cum are grijă de tine când eşti bolnavă sau faptul că râde la glumele tale nu chiar atât de reuşite.

O altă idee ar fi o zi (sau măcar o seară) doar pentru el. Găteşte mâncarea lui preferată (chiar dacă ţie nu îţi place atât de mult şi poate este cam greu de făcut), aranjează-te pentru el, mergeţi la filmul pe care voia de mult timp să îl vadă, savuraţi un pahar din băutura sa preferată etc. Iar la finalul zilei, surprinde-l cu sex oral (fără ca tu să ceri ceva înapoi), nu poţi da greş cu asta!

Tu ce cadou îi vei face iubitului tău de Crăciun?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *