Ce spune despre el stilul lui de flirt

By  | 

Dincolo de fraze de agatat si fluturat din gene, Hall defineste flirtul ca o intreaga abordare pentru a arata interesul romantic si a identificat chiar si cinci stiluri diferite de a flirta.

Flirtul jucaus

CUM IL RECUNOSTI?
Sigur ai cunoscut la o petrecere un tip care in mod clar te place, conversatia este cat se poate de placuta, atractia intre voi este tot mai maer… si gata! Dispare, nu mai suna, nu mai e de gasit. Sarmul lui ar putea topi un intreg ghetar si te face sa te simti deasupra stratului de ozon. Stie incotro sa conduca conversatia, cum sa te flateze fara sa fie evident si nu isi ia nici o clipa ochii de la tine.

PROFILUL LUI ROMANTIC
Probabil ca flirteaza cu o multime de femei. Si, desi s-ar putea arunca intr-o relatie cu una dintre ele, nu o va lua prea in serios.

CHIAR TE PLACE?
Din pacate nu. “Acest tip de barbati cauta de fapt un mod de a-si ridica respectul de sine”, spune Hall. Flirteaza doar pentru ca ii place sentimentul. Totul este un fel de sport, nu neaparat drumul catre o relatie. Poate ca este deja intr-una.

Flirtul fizic

CUM IL RECUNOSTI?
Nu ai cum sa il ratezi pe tipul acesta! Isi arata interesul sexual printr-o pancarta mare si luminoasa, dar atat de atragatoare incat nu ai cum sa nu te aprinzi. Acasa, intr-un bar sau pe ringul de dans este mai mult decat confortabil cu limbajul corpului sau si un expert in a-l citi pe al tau (asa ca nu insista unde nu este dorit). Si este expert in conversatia particulara care deschide drumul unei relatii.

PROFILUL LUI ROMANTIC
Este genul care trece la fapte destul de repede.

CHIAR TE PLACE?
Cu siguranta este atras de tine, dar ii place mult sa flirteze. Daca poti paria linistita ca veti ajunge impreuna, relatia de durata nu are sanse atat de mari.

Flirtul sincer

CUM IL RECUNOSTI?
Il poti cunoaste la serviciu sau prin intermediul unui prieten comun si il poti confunda usor cu un amic. Dar vei observa ca ii place sa vorbeasca si sa afle cat mai multe despre tine, dar si ca incearca sa stabileasca o legatura emotionala. “Se poate sa fie timid in a face primul pas”, avertizeaza Hall. Acest tip considera ca este o dovada de respect sa lasi femeia sa isi dezvolte interesul romantic fara a o forta intr-un fel sau altul.

PROFILUL LUI ROMANTIC
Este adevarat ca se misca mai greu, dar relatiile lui sunt stabile si implica atat atractie sexuala, cat si emotionala.

CHIAR TE PLACE?
Cel mai probabil ca da si este in permanenta cautare a relatiei apropiate, plina de semnificatie.

Flirtul traditional

CUM IL RECUNOSTI?
In functie de punctul tau de vedere, ai putea sa il gasesti fie sovinistic, fie de moda veche intr-un mod placut. Ii place sa respecte regulile traditionale, asa ca el va fi cel care va face primul pas, va plati pentru cina, va decide daca sa plece sau sa mai incerce. Poate ca iti va ridica semne de intrebare in legatura cu orientarile romantice, din moment ce se misca la fel de repede cum cresc stalagmitele.

PROFILUL LUI ROMANTIC
Relatiile lui sunt solide si nu testeaza si alte terenuri.

CHIAR TE PLACE?
Absolut! In momentul in care va face pasul – si fi rabdatoare – va fi sigur ca pe tine te vrea.

Flirtul politicos

CUM IL RECUNOSTI?
Probabil ca nu o sa il recunosti. Nu ii plac intalnirile si nici intregul “dans” al celor single. Daca se intampla sa il gasesti intr-un bar, el este cel care se ascunde intr-un colt dupa ce a fost tarat afara de cativa prieteni. Nu inseamna neaparat ca este inchis in el. Sigur isi doreste sa cunoasca pe cineva, insa nu ii place modul in care oamenii fac asta de obicei. Ai putea sa crezi ca interesul lui este pur platonic.

PROFILUL LUI ROMANTIC
Nu o sa se deranjeze decat pentru cineva care considera ca este potrivita pentru o relatie serioasa.

CHIAR TE PLACE?
Cu siguranta! Acum, intrebarea este cum ai reusit sa ajungi acolo cu o persoana atat de putin romantica. S-ar putea sa trebuiasca sa maresti miza in mod subtil. Daca aveti planuri sa luati pranzul impreuna, schimba-le cu o cina si cateva pahare baute impreuna sau sugereaza o plimbare spontana pentru a vedea apusul. Dupa ce ai trecut de etapa initiala a flirtului, lucrurile devin mai usoare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *