Arta de a flirta frumos

By  | 

Deşi pentru unele femei flirtul poate reprezenta un comportament nepotrivit care adesea le stânjeneşte, psihologii spun că această activitate plăcută are un impact pozitiv asupra vieţii noastre de zi cu zi: ne face să ne simţim mai încrezătoare, mai frumoase, mai puternice. Flirtul e mai mult decât o plăcere de moment, e confirmarea că meriţi să fii valorată.

Zâmbeşte şi îmbujorează-te.

Atâta vreme cât eşti single, nu trebuie să te simţi vinovată pentru că flirtezi cu un tip care te atrage. De asemenea, nu-ţi fie teamă să roşeşti, chiar dacă asta te dă de gol. Bărbaţii adoră o femeie veselă şi jucăuşă, iar ţie îţi va face bine să-ţi exprimi sentimentele. De fapt, îţi va însenina ziua, chiar dacă lucrurile nu vor merge mai departe.

Fii expresivă.

Ai observat cum actriţele acelea celebre au expresii faciale şi gesturi irezistibile? Nu toate sunt de la mama natură, multe dintre ele sunt studiate pentru a le face plăcute. Exersează în oglindă, joacă-te cu expresiile chipului tău şi decide care sunt unghiurile care te avantajează. În curând, vei deveni încrezătoare să-ţi foloseşti atuurile în prezenţa unui tip hot!

Priveşte-l în ochi.

Unul dintre secretele flirtului e să faci orice ar face o femeie îndrăgostită cu partenerul ei. Poate nu eşti încă îndrăgostită de el, dar dacă îţi place cu adevărat, arată-i cât de entuziasmată eşti de prezenţa lui. Atunci când aveţi o conversaţie, uită-te adânc în ochii lui şi zâmbeşte-i senzual în timp ce îţi vorbeşte. Acest contact intim îl va face să-şi dorească mai mult.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *