Analizeaza-ti stilul de flirt

By  | 

Observi un tip dragut la bar. Cum procedezi?

Te uiti inspre el discret, cat sa nu te surprinda ca il privesti sau te apropii de el si cauti un mod de a sparge gheata cu o conversatie?

Daca spargi gheata si descoperi ca exista chimie intre voi, ce faci mai departe? Il inviti la dans sau initiezi o conversatie in care incerci sa il impresionezi cu detalii despre viata ta?

Modul tau de a reactiona in astfel de situatii iti pot spune cate ceva despre stilul tau de flirt.

Preferi flirtul traditional

Conform unui studiu efectuat de University of Kansas, care a chestionat 5000 de barbati si femei cu privire la stilurile acestora de a flirta, te-ai afla in categoria care sustine ca e firesc ca barbatii sa abordeze femeile.

Sigur, avantajul principal al acestei idei e ca astfel nu ai cum sa fii refuzata. Asa ca, atunci cand un tip te surprinde ca esti cu ochii pe el, nu-ti muta ochii.

Mai mult, chiar zambeste-i. E suficient ca el sa inteleaga ca ii dai unda verde.

Esti o tipa care flirteaza sincer

Atunci cand intalnesti un tip, strategia ta de a flirta este sa mentii o conversatie tonica.

Te pricepi de minune sa identifici ce anume ai in comun cu el, asa ca iti vine usor si sa stabilesti o legatura emotionala. Cercetarea arata ca esti deschisa la noi experiente si ca esti dornica sa afli pasiunile pe care le are o alta persoana

Singurul tau punct in minus, conform expertilor? E mai probabil sa ajungi intr-o zona a prieteniei decat a unei relatii, deci nu renunta la chimia fizica.

Pentru tine, flirtul e o chestie fizica

Daca te bazezi pe limbajul trupului pentru a starni atentia si il folosesti frecvent in flirt, atunci, conform studiului, esti genul de tipa care considera ca toata lumea flirteaza cu tine 24 de ore pe zi, iar personalitatea ta extrovertita te impinge sa raspunzi in acelasi spirit.

Vesti si mai bune: s-a descoperit ca acest tip de flirt e cel mai de succes atunci cand vine vorba de cucerit barbati. Totusi, nu uita sa lasi si garda emotionala jos!

Impartaseste-i detalii personale (cum ar fi destinatia turistica de vis sau filmul favorit) – astfel vei face diferenta in mintea lui, deci iti cresti sansele sa-ti ceara numarul de telefon la finalul serii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *