8 motive sa-l scoti din viata ta

By  | 


Este într-o altă relaţie

Orice scuză ar inventa – că tipa e o scorpie, că nu o mai iubeşte, că părinţii îl obligă să stea cu ea – tu nu mai ai ce căuta într-o astfel de relaţie. Chiar dacă ar fi adevărate motivele pentru care nu pote să renunţe la femeia cu care este deja într-o relaţie, tu vei avea cel mai mult de suferit. Vei fi privită de ceilalţi ca o femeie fără principii şi nici măcar nu te vei bucura de o relaţie adevărată.

Te-a înşelat

Chiar dacă eraţi într-o pauză, pe care tot el a propus-o, chiar dacă a fost o singură dată şi îţi jură pe tot ce are el mai scump că va fi şi ultima, sau orice ar spune, pur şi simplu nu mai merită. Ştii că ”lupul îşi schimbă blana, dar năravul ba” şi ar fi bine să nu îi dai ocazia să mai repete figura încă o dată.

 

 

Este narcisist

Este un tip minunat, are zeci de admiratoare gata să îi mplinească orice fantezie şi el ştie, ba chiar se laudă cu asta în faţa tuturor. Comportamentul lui îţi transmite că eşti o norocoasă că ţi-a acordat onoarea şi privilegiul de a-i fi parteneră, însă oricând poate renunţa la tine fără remuşcări. Sigur, e grozav să fii cu un tip ca el, însă nu merită să fii umilită chiar de iubitul tău. Mai bine singură decât cu un tip care nu poate iubi pe altcineva decât propria persoană.

Hobby-urile lui sunt de fapt obsesii 

Este puţin cam zelos când echipa lui preferată câştigă şi sărbătoreţe cu prietenii la o bere? E ok. Dacă însă la ultima ieşire s-a încăierat cu nişte necunoscuţi pentru că erau suporterii altei echipe iar discuţiile voastre sunt de fapt monologuri în care el îţi prezintă istoria clubului sportiv favorit, atunci e timpul să îţi lărgeşti orizonturile către un tip care să te aprecieze pe tine.


 

Îşi doreşte copii cu tine

Deşi sunteţi doar de o săptămână împreună. Nici nu aţi apucat să va cunoaşteţi că el se declară înamorat până peste cap şi îţi propune să vă puneţi imediat pe treabă să vă faceţi o viaţă de familie. Este simpatic, sigur, atât timp cât pare o glumă, dar nu o să mai pară la fel când o să te prezinte drept logodnica lui fără ca măcar să îţi propună ceva. Sau ca tu să te gândeşti măcar dacă să accepţi.

Este dependent de muncă

Dă rar pe acasă, de ieşit împreună în oraş nu se pune problema iar dacă nu apari o săptămână pe acasă nici nu o să observe pentru că este absorbit de smartphone şi tabletă pe care butonează încontinuu. Omul ăsta este deja într-o relaţie serioasă cu job-ul, nu mai are loc în viaţa lui şi pentru tine!

 

 

Este dependent de părinţi 

Locuieşte cu ai lui, ceea ce nu este grav, însă la 25 de ani are oră de venit acasă, altfel sună mama în miez de noapte după el. Şi nici vorbă să mergeţi împreună la el, nici o fată nu e destul de bună pentru băiatu’ lu mama. Când te sună de acasă vorbeşte cu tine în şoaptă din baie, cu robinetul pornit, ca să nu audă mama lui când îţi spune că te iubeşte.

Don Juan de profesie

Nu trece nici o fustă pe lângă el fără să facă glume deocheate şi ferească Sfântu’ să îi prezinţi o prietenă pentru că pleacă roşie la faţă de la complimentele deocheate pe care iubitul tău i le face. Este un pericol ambulant pentru femeie iar tu se pare că i-ai picat în plasă.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *