6 lucruri pe care barbatii le observa instant la o femeie

By  | 

Jackie Black, autoarea cartii "Meeting your match", a investigat aceasta "dilema" si a descoperit care sunt lucrurile pe care barbatii le observa imediat ce dau cu ochii de o femeie:

Parul

Intr-un fel, tine de evolutie… Parul lung si stralucitor i-a atras pe barbati inca din epoca de piatra, pentru ca, subliminal, transmite mesajul ca esti o femeie sanatoasa.

Zambetul

Uneori, zambim cu ochii. Pare ciudat, dar cand zambim cu adevarat pielea din jurul ochilor se increteste putin. Barbatii disting acest tip de zambet, care spune ca esti relaxata si amuzanta.

Proportia sold-talie

Din nou, poti sa dai vina pe genetica. Barbatii cauta in mod instinctiv mame pentru copiii lor (nu te panica, nu inseamna ca vor copii instant!).

Daca ai talia vizibil mai subtire decat soldurile, esti norocoasa, pentru ca aceasta proportie semnifica fertilitate.

Daca nu ai fost inzestrata de Mama Natura cu acest tip de silueta, poarta curele late, pentru a-ti pune in evidenta talia.

Ochii

Majoritatea oamenilor observa ochii prima data cand se uita la alta persoana. Nu exagera cu machiajul ochilor, dar nici nu-ti lasa privirea fara mici retusuri care sa o puna in valoare – mascara, un contur delicat cu eyeliner, un fard de pleoape in nuante naturale.

Tonul vocii

Studiile arata ca barbatii sunt atrasi de vocile dintr-un registru un pic mai inalt. De ce? Se pare ca indica fertilitate si tinerete, doua atuuri puternice in ochii sexului tare.

Falsurile

Nu e vorba de un al saselea simt al barbatilor care descopera dintr-o privire o personalitate "imbunatatita". Doar ca se prind si ei cand o femeie poarta gene false, extensii de par, unghii false si alte asemenea retusuri artificiale.

Pentru ei, asta inseamna ca ceea ce vad nu e ceea ce primesc si ca femeia din fata lor poarta niste masti, dincolo de care s-ar putea sa nu mai fie la fel de frumoasa.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *