5 semne ca nu ar trebui sa te mai intalnesti cu el

By  | 

Vrea sex la prima intalnire

Barbatii se gandesc la sex aproape tot timpul, se stie, iar dorinta lor de a rupe hainele de pe tine poate fi chiar excitanta.

Dar daca dai peste un tip care vorbeste doar despre sex inca de la prima intalnire sau abia te cunoaste si deja iti propune sa-i sari in pat, nu e cazul sa te gandesti si la o a doua intalnire cu el.

Una e sa se gandeasca la sexul cu tine, si alta e sa-ti si spuna treaba asta din prima, cand abia a aflat cum te cheama.

Intalnirile cu el se rezuma la sex

Nu face greseala sa confunzi partidele de sex cu relatii stabile. Atunci cand un tip e cu adevarat interesat de tine va vrea sa incepeti o relatie impreuna, adica sa comunice cu tine, sa afle cum esti si sa-ti faca pe plac – in toate felurile, nu doar in pat.

Te va scoate in oras, la o plimbare sau la un film si te va prezenta prietenilor, nu te va tine doar in dormitor si nu te va suna doar noaptea, ca sa programeze partidele de amor.

Chiar daca atunci cand faceti sex ies scantei, faptul ca nu e interesat de persoana ta e semn clar ca nu-si doreste o relatie serioasa.

Vorbeste despre alta femeie

Pur si simplu, nu se poate abtine sa nu-ti povesteasca despre noua lui colega de birou sau despre o asa zisa prietena. Daca vorbeste non stop despre o alta femeie – cum arata ea, ce a spus, ce a facut – se simte probabil cu musca pe caciula, pentru ca stie ca te insala emotional. Si poate nici nu e departe de a te insela pe bune…

Isi ascunde telefonul

Isi ascunde telefonul sau il tine mereu pe modul silentios? Ceva nu este in regula… Primeste sms-uri in timpul noptii si vorbeste susotit cand este sunat? Si acestea sunt semnale ca iubitul tau are ceva de ascuns.

Nu te lasa pacalita de replica: "Este colegul meu care lucreaza peste program". Fii atenta la astfel de amanunte, pentru a nu ajunge prea departe cu o relatie bazata pe minciuni.

E lenes in pat

Un iubit lenes si dezinteresat te va aseza pe tine deasupra, in timp ce el va sta cu mainile sub cap si nu va depune niciun efort. Daca asa se comporta in pat, asteptand tot timpul sa iei tu initiativa, cu siguranta va face la fel si cu alte ocazii. Lipsa de interes nu este benefica intr-o relatie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *