10 reguli de aur pentru prima întâlnire

By  | 

 Tu fixezi regulile

 

Tu hotărăşti cât de departe eşti dispusă să mergi de la prima întâlnire şi care sunt limitele pe care el trebuie să le respecte.

 

Locul întâlnirii

 

Locul în care alegeţi să vă întâlniţi spune multe despre personalitatea voastră dar şi despre intenţiile voastre în legătură cu relaţia. Vei fi tipa din club sau tipa din ceainărie?

 

 

Arată-ţi independenţa

 

Oriunde stabiliţi să vă vedeţi, insistă să îţi plăteşti partea din consumaţie. Nu vrei să pari genul de fată uşoară care umblă după bărbaţii cu bani.

 

Nu vorbi despre foştii

 

Oricât de grozavi sau de îngrozitori ar fi fost foştii tăi, nu face comparaţii cu trecutul, altfel rişti să îl sperii. 

 

 

Nu fi perfecţionistă

 

Ştii bine că nu există bărbatul perfect aşa că setează-ţi nişte standarde realiste pentru noua ta întâlnire pentru a nu fi dezamăgită. Iar dacă nu este pe gustul tău mergi mai departe fără să te deprimi.

 

 

 Fă primul pas

 

Dacă îţi place cu adevărat, lasă să se vadă. Nu trebuie să joci pe ”femeia greu accesibilă” ci doar să îţi respecţi principiile.

 

Bucură-te de moment

 

Chiar dacă întâlnirea nu se dovedeşte atât de reuşită pe cât te aşteptai, priveşte totul din alt unghi. Vei avea ceva amuzant de povestit prietenelor tale sau poţi descoperi in celalalt un bun amic.

 

 

Joacă un rol

 

Dacă emoţiile nu îţi dau pace şi gata, încearcă să te destinzi prin a juca un rol, asemănător cu personalitatea ta. Fii glumeaţă căci glumele destind cel mai bine atmosfera.

 

Subtilitatea

 

Îţi place sau îl deteşti, nu fi dureros de directă. Nu e vina lui că nu se potriveşte cu imaginea pe care ţi-ai facut-o tu despre el, aşa că scuză-te elegant şi mergeţi pe drumurile voastre separat.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *