10 moduri prin care sa incepi o conversatie online

By  | 

1. Alege ceva de pe profilul său şi tachinează-l. Chiar trebuie să îşi dea jos tricoul la acea petrecere? În acea poză chiar e căinele/bebeluşul/piscina lui sau le foloseşte pentru a atrage femei? Tachinând pe cineva într-un mod simpatic crează intimitate, ia răspunsul său îţi va arăta dacă ţine la glume.

2. Întreabă-l ceva personal. Oricui îi place să vorbească despre el însuşi, iar atunci când povestim întâmplări personale este mai simplu să începem o conversaţie (şi vei avea şi despre ce vorbi la prima întâlnire). Dar ţine minte, întrebări precum „Care e cel mai jenant lucru pe care l-ai făcut în şcoala primară?” este haios. „Care este cel mai mare regret al tău?” nu este.

3. „Deci, unde ieşim pentru o băutură?” Ştii deja că persoana respectivă te place, pentru că ţi-a apreciat profilul, aşa că de ce să mai pierzi timpul cu tot felul de conversaţii online? Ideea online dating-ului este să ajungi să ieşi la întâlniri şi în viaţa reală, nu să găseşti un amic cu care să vorbeşti pe net.

4. Trimite o invitaţie codată în emoji: (un deget arătător + un pahar de maartini + ?) Folosind aceste imagini micuţe în loc de cuvinte poţi cere cuiva o întâlnire mai simplu. În plus, îi arăţi şi cât de bine îţi foloseşti iPhone-ul şi îi testezi abilitatea de a „traduce” imaginile în cuvinte. 3 păsări dintr-o lovitură.

5. Încearcă o întrebare precum „Andrei! Unde ai fost?!” Nu ştim exact de ce, dar bărbaţii răspund la asta. Poate pentru că arată că poţi să nu te iei în serios şi eşti puţin ciudăţică. Este ca atunci când ajungi la o petrecere şi te împiedici la intrare. Spargi gheaţa repede, iar cei din jur pot lăsa garda jos.

6. Foloseşte o replică siropoasă. Poate că tu ai auzit deja toate replicile din lume, dar un tip obişnuit nu a fost niciodată întrebat dacă l-a durut când a căzut din Rai. Ceva ce te-ar face pe tine să îţi dai ochii peste cap îl va face pe el să îţi răspundă, chiar foarte repede.

7. Fă-l să fie confuz. Foloseşte un emoji la întâmplare şi aşteaptă. Dacă te întreabă ce se întâmplă, răspunde-i „Nu?”. În acest moment, i-ai captat atenţia – oamenii nu pot rezista în faţa unui mister. Când te întreabă despre ce vorbeşti, spune-i că era un test pe care l-a picat… dar te poate scoate în oraş pentru a-şi spăla păcatele.

8. Începe un joc. „Ai prefera să.. sau să…” este un mod amuzant prin care să începi o conversaţie, iar întrebările pot evolua la unele mai deocheate.

9. „Care este cel mai bun film/roman/fel de mâncare pe care l-ai văzut/citit/mâncat în ultimul an?” O întrebare de genul acesta este mai interesantă decât „Cum îţi merge?”. În plus, afli dacă aveţi interese comune.

10. Încearcă puţin role-play. Cei mai mulţi utilizatori sunt foarte plictisiţi, deci poţi începe conversaţia într-un mod mai diferit. Tu eşti prinţesa, el este prinţul şi ai nevoie să fii salvată.

Comments

comments

2 Comments

  1. Nicole

    14 October, 2018 at 02:28

    Am incercat numărul 9 mi-am luat seen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *