Da-te mare gospodina

By  | 

Da o petrecere fabuloasa

Chiar daca n-ai chef sa faci de-ale gurii, nu e deloc greu sa asezi masa pentru un party de pomina. Cumpara de la supermarket pasta de humus, 2-3 feluri de salate la casoleta si citeva pachete de lipii si asaza-le frumos intr-un colt al camerei. Bauturile pune-le in partea opusa bufetului, ca sa fii sigura ca invitatii tai vor face miscare – prilej sa socializeze cu alti prieteni. Pentru fete, pregateste niste cocktailuri sau doar pune ingredientele pe masa. Imprima citeva retete de bauturi si inrameaza-le in passe-partout-uri; va fi distractiv sa-si prepare fiecare cocktailul.

Arata-te tuturor

Ai niste poze bune cu tine si nu-ti da mina sa le afisezi pe desktop la serviciu? Mergi la un centru specializat in personalizarea obiectelor si cere-le sa-ti faca mouse pad-uri cu fotografiile alese de tine. Comanda mai multe, vor fi bune de dat cadou la un moment dat. Iar daca vrei sa-ti impresionezi amicii amatori de gadgeturi, procura-ti o rama digitala pe care iti incarci pozele preferate, iar ele vor fi rulate dupa cum ai chef, ba chiar pe muzica!

Construieste-ti un nou dressing

Din experienta iti spunem: “Daca nu le vezi, nici n-ai sa mai ajungi sa le porti”. E vorba despre hainele pe care le cumperi la reduceri, le pui in sifonier in asteptarea sezonului viitor, dar nu mai ajungi sa le imbraci fiindca peste ele pui intotdeauna noile achizitii. Astfel, ele ajung in spatele dulapului si ies din moda pina le gasesti tu. Sfatul nostru este sa-ti procuri suporturi pentru umerase pe care sa-ti agati hainele noi si sa le ai mereu in fata ochilor. Cit despre pantofi, pune-i in suporturi deschise sau transparente.

Nu distrage atentia musafirilor

Cosurile cu haine pentru spalat n-ar trebui sa troneze in hol ori in baie. Daca nu cumva ai unele foarte aratoase, ar fi bine sa le gasesti un loc intr-o debara. De asemenea, daca ai obiceiul sa lasi vase murdare in chiuveta, procura-ti un capac mai mare cu care sa acoperi chiuveta.

Fa-ti coltul tau de frumusete

De mica iti doreai sa ai si tu o “cabina” precum marile dive de la Hollywood: cu zeci de produse de infrumusetare, multe haine si lumini. Nimic mai simplu, transforma-ti camera intr-un sanctuar de frumusete. Cumpara-ti o masa de toaleta cu oglinda luminata, ia-ti un scaun de bar pentru a sta comod cind te machiezi, atirna-ti hainele stralucitoare pe umerase si ordoneaza-ti produsele cosmetice in functie de utilitatea lor.

Fa-ti un stil propriu

Colinda magazinele de decoratiuni si cumpara-ti obiecte care sa te reprezinte. Completeaza decorul camerei tale cu noile achizitii. Daca vei urma sfatul anterior, vei avea nevoie de niste suporturi pentru haine, in genul celor pe care stau costumele la teatru. De asemenea, poti pastra tema “manechinului” si pentru suportul de atirnat bijuterii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *