Da, ai voie sa…

By  | 

Cine face regulile și, mai ales, de ce ar trebui să urmezi reguli impuse de alții? Asigură-te că le încalci din când, în când – e chiar sănătos. În caz că te întrebai, da, ai voie sa…

…mănânci dulciuri la cină

Ştim lecţia şi trezite din somn: fără mese copioase după şase seara! Dar o singură seară pe săptămână îţi poţi permite luxul de a savura două eclere sau… jumătate de ciocolată albă! Dacă în rest îţi menţii o alimentaţie sănătoasă şi nu plonjezi inconştient în frigider, rezervă-ţi o seară pentru dulci capricii culinare… yammy!

Cum construiești fericirea zi de zi

…dai internetul pe bibliotecă

Părerea celor care spun că ești o tocilară demodată nu contează deloc dacă ai o pasiune pentru universul cărților. Lasă laptoptul din braţe şi uită pentru o clipă de sutele de pagini web accesate şi de linkurile care te poartă pe bloguri spumoase! Delectează-te cu o carte captivantă şi citeşte o oră pe zi, înainte de somn. Detaşează-te de cotidian şi afundă-te într-o lectură plăcută care să te trimită la culcare bine dispusă!

…faci pe meşterul casei

Nu lăsa pe… bărbaţi, ce poţi face tu! Depinzi de el când vine vorba despre schimbat becul halogen de la oglinda băii? Stau tablourile înrămate în colţul sufrageriei fără şansă de atârnat pe perete? Puţin curaj şi îndemânare, un ciocan, cuie şi treci la treabă! Doar nu eşti neajutorată fără el.

…desemnezi seara dedicată fetelor

Vrei să faci totul ca la carte şi să împaci pe toată lumea! Dar pe tine, cine te împacă? Ce vremuri vesele, când te vedeai cu fetele la cafea şi povesteaţi cu orele… Convoacă gaşca nebună şi lasă, pentru câteva ore, grijile în lumea… reală! În plus, comandaţi şampanie ca să chicotiți mai cu spor!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *