Cum treci peste refuzul unui barbat?

By  | 

Iată care sunt sfaturile noastre pentru a trece peste refuzul unui bărbat:

Daca el nu te place, nu înseamnă că alţii nu te plac – nu face mare caz din cauză că un singur tip nu te place, concentrează-te pe cei care te vor lângă ei şi te acceptă aşa cum eşti. Înconjoară-te de pozitivitate şi gânduri frumoase.

Fă o listă cu lucruri care nu îţi plac la el – nimeni nu e perfect, sigur că şi ”tipul visurilor tale” are câteva defecte. Fă o listă şi concentrează-te asupra lor. Cere ajutorul unei amice care are o perspectivă obiectivă.

Fă o schimbare pozitivă în viaţa ta – nu te lăsa copleşită de un eveniment negativ. Sigur, nu e plăcut să fii refuzată, dar poţi să îţi schimbi singură norocul. Îţi doreai de multă vreme un look nou, acum e timpul să îl obţii. Mergi la un salon şi lasă-te pe mâna unui expert pentru o culoare de păr nouă şi o coafură nouă.

Este pierderea lui – fă o listă cu toate calităţile tale. Cere-le părerea prietenilor tăi, vor avea multe lucruri frumoase să îţi spună, care te vor înveseli. Ei bine, el, cel care nu a ştiut să profite de ocazia de a face parte din viaţa ta, a pierdut o ”partidă bună”. Eşti o femeie minunată şi este pierderea lui!

Nu te da bătută – deşi îţi este teamă să rişti, să încerci lucruri noi, nu te da bătută din prima. Nu este vina ta, pur şi simplu nu a fost să fie de această dată!
”Balta e plină de peşti.” O să vină în curând şi momentul tău!

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *