Cum treci peste o despartire in functie de zodie

By  | 

Balanţă

Munca în echipă îţi oferă sentimentul de aparteneţă de care ai nevoie pentru a depăşi această perioadă. Concentrează-te asupra unui nou proiect şi canalizează-ţi toată energia într-o nouă realizare.

Scorpion

Eşti genul de persoană care are nevoie de intimitate pentru a-şi vindeca sufletul, de aceea îţi recomandăm o detoxifiere fizică…dar şi spirituală. Acordă-ţi mai mult timp şi mai multă atenţie.

Săgetător

În acest moment ai nevoie de o aventură pentru a-ţi reseta ”sistemul”. Schimbă decorul citadin cu unul mai aventuros, care să te ajute să îţi schimbi starea de spirit.

Capricorn

Ai nevoie de ceva care să îţi distragă atenţia de la suferinţă, o provocare, la job sau acasă, a  cărei rezolvare să îţi aducă satisfacţie. Care să fie aceasta?

Vărsător

Alătură-te unei cauze în care crezi, fă bine celor din jur iar recunoştinţa lor te va face şi pe tine să te simţi mult mai bine. Vei fi iubită şi apreciată.

Peşti

Eşti o persoană spirituală şi puţină meditaţie te-ar putea ajuta să te reconectezi cu eul tău interior, pentru a elimina cauza suferinţei din suflet.

Berbec

Activităţile fizice te ajută să treci mai uşor peste momentele grele, de aceea îţi recomandăm să faci plimbări dese în parc, să practici un sport în mod regulat sau să mergi mai des la munte.

Taur

Cea mai bună metodă de a-ţi îmbunătăţi starea de spirit este să te răsfeţi cu un masaj profesionist, o masă cu delicatese şi orice altceva te binedispune. Nu îţi refuza nimic în această perioadă!

Gemeni

Ca să uiţi de impasul în care eşte te ajută foarte mult socializarea. Înconjoară-te de prieteni, împărtăşiţi poveşti, chiar dacă sunt dureroase, este mai bine să ai cu cine să le discuţi.

Rac

Îţi vei găsi alinarea alături de familie, aşa că plănuieşte o vacanţă…acasă.Nimic nu te vindecă precum dragostea necondiţionată a familiei.

Leu

Răsfăţul trebuie adus la superlativ în cazul tău, pentru că doar luxul te poate binedispune în momentele dificile. O vizită la SPA? O bijuterie preţioasă?

Fecioară

Ordinea şi disciplina sunt aliaţii tăi în momentele grele. Reorgizează-ţi spaţiul fizic şi te vei simţi mai bine, împăcată cu tine, pentru că nu te vei mai gândi la lucruri triste.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *