Cum sa-ti impresionezi seful (fara sa-l perii)

By  | 

Complimentele pot funcționa, dar poți atrage antipatia colegilor. Îți spunem cum sa-ti impresionezi seful fără să pară că-l perii.

…nu pui întrebări doar de dragul de a intra în discuţie cu şeful. Scuteşte-l de efortul de a răspunde la ceva ce poţi afla şi singură, plus că poţi, fără să vrei, să-l pui chiar în încurcătură.

10 întâmplări bizare care îți pot afecta cariera

…îi acoperi spatele! A uitat să se pregătească de-o şedinţă, nu mai are timp să termine o treabă? Oferă-ţi ajutorul şi nu te lăuda cu asta prin birouri, o va face el la momentul potrivit.

…îl menţii la curent. Trebuie doar să-l informezi periodic… nu, nu despre cine a mai întârziat sau cine stă pe Facebook în loc să lucreze, ci despre evoluţia proiectelor, feed-back-ul de la colaboratori sau orice altceva l-ar interesa. Strict profesional, evident! Bârfe? Doar dacă întreabă, dar nu te transforma în jurnalul de ştiri scandaloase.

…nu te vaiţi. Nici măcar n-are importanţă dacă e bărbat sau femeie. Tot periaj se numeşte şi situaţia în care încerci cu tot dinadinsul să trezeşti compasiunea superiorilor. Ar aprecia mai mult să te vadă înfruntând o greutate sau păstrându-ţi cumpătul într-o situaţie de criză.

…vii cu planul B. Va fi momentul tău de glorie. Când apare o problemă, nu da fuga să-i spui ce se întâmplă fără să ai în mânecă un plan de rezervă. Şi încearcă să fii mereu cu un pas înainte, să te documentezi imediat ce auzi despre un proiect nou.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *