Cum sa-ti faci fostul gelos

By  | 

 Postează fotografii cu alţi bărbaţi

Nu trebuie să fie un nou iubit, ci doar arată-i că viaţa ta socială este activă şi că lumea nu s-a oprit doar pentru că el nu mai este iubitul tău. Va considera că ai trecut prea uşor peste fosta relaţie şi va fi gelos.

Updatează-ţi statusul 

Nu posta citate ci doar simple constatări despre lumea nebună în care trăim. Sau mai bine, anunţă-ţi prietenii virtualii cât de mult îţi place noua ceainărie şi că te simţi minunat acolo.

Înscenează-i o întâlnire

Când vă întâlniţi data viitoare spune-i că vrei să îi prezinţi pe cineva, o tipă care i se potriveşte. Îl vei bulversa total.

Ai grijă de felul în care arăţi

Dacă nu mai ai iubit asta nu înseamnă că trebuie să te consolezi cu junk food şi dulciuri, din contră, demonstrează-ţi că eşti destul de puternică să îţi trăieşti viaţa la adevăratul potenţial.

Fă ceva important cu viaţa ta

Sigur sunt lucruri pe care nu le-ai făcut deoarece erai într-o relaţie şi iubitul tău nu era de-accord cu anumite lucruri. Acum poţi să accepţi oferta aceea de job în afară sau poţi să depui eforturi mai mari la job pentru a fi promovată.

Pleacă într-o aventură

Uită de comoditate şi de cotidian şi pleacă într-o excursie în care să fii doar tu cu gândurile tale şi în care să te poţi regăsi. Cu siguranţă că te vei întoarce mai puternică şi cu un scop precis din aventura ta personală. 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *