Cum sa te simti sexy cand ai o zi proasta

By  | 

Oricât de bine am arăta, în unele zile nu ne simțim deloc sexy. Dacă și tu treci prin asta, COSMO ți-a pregătit 5 sugestii care te vor face să ai mai multă încredere în tine.

Degeaba te consideră alții cea mai hot femeie din lume dacă ție îți lipsește încrederea în tine. Dintr-un motiv sau altul, multe dintre noi avem uneori zile în care suntem obosite, ne simțim cele mai neatrăgătoare ființe din lume și nu am vrea decât să rămânem în pat toată ziua, iar dacă trebuie să mergem la birou am prefera să ne punem o pungă pe față.

Cum să ai încredere în tine în timpul sexului

Evident, această stare ne strică toată ziua, iar cei din jur vor începe și ei să ne vadă cu alți ochi. Știi doar, atitudinea este cea mai importantă! Dar cum îți poți schimba atitudinea dacă astăzi oglinda a decis să pună 5 kilograme în plus pe tine, să îți accentueze ridurile și să îți urâțească trăsăturile? Iată 5 trucuri la care noi, fetele COSMO, apelăm de fiecare dată:

Pentru început, fă o baie relaxantă și răsfață-te cu un exfoliant blând, cu creme hidratante, cu măști, uleiuri de păr și orice produse mai obișnuiești să folosești. Apoi, aranjează-te puțin și te vei simți ceva mai bine – este imposibil să îți păstrezi starea proastă dacă îți atingi picioarele și simți cât de catifelate sunt, dacă îți privești părul și nu vezi niciun fir despicat.

Cum să te simți sexy în pat

Chiar dacă nu ai chef să te îmbraci prea deosebit, tocmai pentru că nu te simți atrăgătoare azi, alege măcar o lenjerie sexy. Acest truc simplu te poate face să te simți sexy indiferent dacă porți o rochie de seară sau tricoul lejer al iubitului.

Dacă nu ai chef să te fardezi sau dacă azi pur și simplu niciun machiaj nu îți iese ok, încearcă un machiaj al ochilor cât mai simplu și accentuează-ți buzele cu un roșu intens sau alte culori puternice.

Vizionează un film/serial foarte amuzant sau un clip mai lung de stand-up comedy. Forțează-te puțin să râzi și apoi totul va veni de la sine. După 15 minute de râs din toată inima starea ta se va schimba imediat.

Nu în ultimul rând, masturbează-te, dar ai grijă și la atmosferă! Muzică relaxantă și senzuală, lumânări, o lenjerie sexy satinată… Fără grabă, folosește-ți cât mai mult imaginația (evită filmele porno acum, nu e recomandat să vezi femei cu corp „perfect” cât timp tu nu te simți sexy). Te vei simți sexy în cel mai scurt timp!

Tu ce obișnuiești să faci atunci când ai o zi proastă și nu te simți sexy? Împărtășește cu noi secretele tale!

Comments

comments