Cum sa te indragostesti de tine

By  | 

De ce ți-e mai ușor să-i mulțumești pe ceilalți și să uiți de tine? Iată cum revii pe calea cea bună și te îndrăgostesti…chiar de tine.

Fii bună cu tine

Obișnuim să ne facem prea multe reproșuri – veșnic suntem prea grase sau prea slabe, avem prea multă celulită sau prea multe vergeturi. Mai bine ia exemplul frumoasei Chrissy Teigen, care a postat pe Instagram o fotografie cu vergeturile ei în toată splendoarea – pentru a demonstra că se iubește în totalitate.

De ce NU trebuie să te placă toată lumea

Învață să spui nu

Nu, nu trebuie să-i plătești factura celei mai bune prietene dacă nu ai timp. Nu, nu trebuie să te dai peste cap să-i îndeplinești toate fanteziile iubitului tău dacă pur și simplu ești prea obosită. Oamenii care te iubesc te vor înțelege.

Răsfață-te

Atunci când îți propui să evadezi din agitația cotidiană, nu te pune în fața televizorului cu o pungă de chips-uri în brațe. Deși ai impresia că te relaxezi, aceasta nu este cea mai satisfăcătoare activitate pentru tine. Mai bine ieși la un film bun, fă o baie parfumată cu multă spumă sau cumpără-ți o rochie nouă.

 

 

Comments

comments