Cum sa seduci un tip in mod subtil

By  | 

Fiind femei, ne este foarte uşor să găsim un tip cu care să petrecem o noapte pasională, dar ce facem atunci când ne dorim o relaţie? Dacă vrei mai mult de o aventură, trebuie să îţi foloseşti farmecul pentru a ispiti bărbatul ales. 

Aşa cum ştii deja, când vrei să seduci un bărbat nu contează doar calităţile tale fizice, ci şi personalitatea şi încrederea în tine. Orice femeie care se simte confortabil în corpul său va fi mai sexy decât una care este complexată de modul cum arată. Chiar dacă nu ai un corp de fotomodel (şi câte dintre noi ne putem lăuda cu unul?), atitudinea potrivită poate face minuni.

Cum sa iti gasesti perechea in 2015

Poate ai impresia că anumite haine te pot face mai sexy, dar adevărul este că nu haina îmbracă pe om. O tipă care are părul prins în coadă şi poartă un tricou larg poate fi mai sexy decât una care are tocuri înalte şi o fustă scurtă. Alege haine care te avantajează şi în care te simţi bine şi ai grijă la postură. Exersează puţin acasă pentru a avea o postură frumoasă, dar în acelaşi timp să te simţi confortabil. „Spatele drept, capul sus, sânii în faţă şi suge burta!” poate este o regulă bună, dar este important să nu te chinui prea mult, ci să fii cât mai naturală.

Acum că arătăm grozav, cum trecem la fapte? În primul rând, menţine contactul vizual şi zâmbeşte prietenos, dar nu exagera. Dacă te holbezi la un tip prea mult şi zâmbeşti fals, va crede că ceva e în neregulă cu tine şi sigur nu vrei asta. Apoi, poartă conversaţii lejere, dar ai grijă să nu pari prostuţă. Bărbaţii vor relaţii cu femei inteligente, cu care au ce discuta. De ce am spus conversaţii lejere? Ei bine, din păcate unii bărbaţi se pot simţi prost dacă partenera lor este mai citită decât ei, deci ai grijă: dacă vrei să îl impresionezi prea mult cu inteligenţa ta, e posibil să îi pui pe fugă.

4 tipuri de complimente pe care barbatii le adora

Când ieşiţi împreună, încearcă să fi feminină şi stilată, dar, încă odată, nu exagera! Totul trebuie să fie natural, senzualitatea forţată nu te va duce departe. Îmbracă haine simpatice, feminine, care să arate puţină piele, dar doar atât cât să îl facă curios, comandă un cocktail colorat în loc de o bere rece, lasă-ţi pletele să ţi se aşeze frumos pe umeri, poartă un parfum de calitate etc.

Apoi, păstrează puţin mister. Dacă tipul va afla totul despre tine, despre viaţa, pasiunile şi visele tale din prima oră de discuţie, cel mai probabil îşi va pierde repede interesul. Poţi, de asemenea, să „dispari” puţin. Prefă-te că eşti ocupată 2-3 zile, nu fi mereu disponibilă pentru el.

Ce sa faci inainte sa incepi o relatie noua

Nu uita să faci paşi mici, dar siguri – aceasta este, poate, cea mai importantă regulă a seducţiei.

Tu cum obişnuieşti să seduci bărbaţii?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *