Cum să scapi de stres chiar acum

By  | 

Stresul afectează pe toată lumea, însă există soluții pentru a te relaxa. Iată cum să scapi de stres chiar acum.

În drum spre muncă: alege o melodie care are legătură cu obiectivele tale curente. Când te simți stresată, ascult-o și vizualizează ce dorești să se întâmple.

Suferi de anxietate sau esti stresata?

La birou: ține o plantă pe birou – în acest fel, vei putea fi mai productivă, dar și mai puțin stresată. Poți alege un ghiveci sau o vază în care să pui mereu florile tale preferate.

După o zi grea: încearcă Happify, Brighten sau HappiJar. Aceste aplicații îți îmbunătățesc starea fie prin schimbul de complimente între prieteni, fie prin câștigarea unor jocuri pline cu mesaje pozitive.

De asemenea, poți încerca terapia online. Această formă modernă de terapie îți permite să discuți cu cineva fără să fie nevoie să te vezi personal cu un psiholog, deci este perfectă pentru femeile ocupate. Bineînțeles, trebuie întâi să verifici dacă persoana cu care discuți este într-adevăr un psiholog care poate profesa.

Stresul iti ruineaza viata sexuala

Îți sugerăm să te uiți din când în când și la clipuri haioase cu animale. Acestea sunt scurte, dar îți îmbunătățesc rapid starea de spirit. Dacă poți și vrei, adoptă un animal, nu ai idee cât de mult îți poate schimba viața!

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *