Cum sa iti pedepsesti iubitul

By  | 

Bărbaţii nu prea ştiu cum să îşi recunoască vina atunci când greşesc, iar dacă el are impresia că îl iubeşti prea mult şi că îşi trece supărarea de la sine, arată-i că nu este aşa. Data viitoare va fi mult mai atent să nu te supere.

Indiferenţa

Dacă nu se poate cu vorba, poate că indiferenţa ta îi va trezi atenţia. Bărbaţii nu sunt foarte receptivi atunci când sunt certaţi, dacă însă îl vei trata mai distant va ”mirosi” că ceva nu este în regulă şi va încerca să remedieze situaţia. 

Fără sex

Deşi este o pedeapsă pentru amândoi, pentru o femeie este mai simplu să practice abstinenţa. Ba mai mult, îmbracă-te provocator zilele în care are interzis în dormitor, ca să fie pedeapsa completă.

Redu timpul petrecut cu / pentru el

Poartă-te normal când sunteţi împreună dar acordă-ţi mai mult timp ţie, profită de o perioadă de răsfăţ. Lasă hainele nespălate mai mult timp, nu mai găti o săptămână, nu mai pune lucrurile în ordine în urma lui, etc. În schimb, işi în oraş cu prietenele tale, du-te la cosmetică şi masaj mai des, citeşte în parc singură.

Impune-te în relaţie

Nu te lăsa dominată din cauza stereotipurilor de gen, arată-i că eşti puternică şi mai ales că ştii ce vrei. Nu mai fi mămoasă cu el să îi faci toate poftele, fiţi cel puţin egali. Şi evită să îl ameninţi dacă nu te ţii de cuvânt, va avea impresia că ”e doar gura de tine”.

Ia-ţi adio de la el

Dacă a comis-o într-un mod impardonabil, pedeapsa nu îşi mai are  rostul. Te-a lovit, te-a înşelat, te jigneşte în mod repetat? Fă-ţi cel mai mare bine şi scapă de el.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *