Cum sa iti organizezi o petrecere aniversara memorabila

By  | 

Eşti o persoană specială, iar o dată pe an poţi sărbători acest lucru cu persoanele care te apreciază. În această zi, tu eşti personajul principal, iar petrecerea ta trebuie să fie perfectă!

Iată câteva idei pentru o aniversare memorabilă:

Petrecere la piscină

Ce poate fi mai distractiv vara decât să mergi la piscină cu prietenii? O petrecere, bineînţeles! Dacă ziua ta este vara, o petrecere la piscină seara este alegerea perfectă. Cu această ocazie, toţi prietenii tăi vor vedea ce bine arăţi în noul costum de baie, iar dacă încă nu ai reuşit să ai corpul perfect pe care ţi-l doreşti, poţi poţi purta o rochiţă care să-ţi pună în valoare calităţile.

Petrecere tematică

Aceste petreceri nu sunt doar pentru copii! Sunt atât de multe idei de petreceri tematice pe care le poţi aborda, încât cu siguranţă vei găsi ceva pe placul tău. Poţi încerca o petrecere cu tematica anilor ’50, a serialului tău preferat sau, de ce nu, un bal mascat.

Pe plajă

Dacă stai aproape de litoral sau dacă poţi ajunge uşor, ce ai zice să faci o petrecere pe plajă? Alege una din plajele sălbatice precum Corbu, Vadu, Sfântul Gheorghe, Sulina, Gura Portiţei şi Tuzla.

La munte

O altă idee distractivă este o noapte de camping alături de prieteni, mai ales că vremea este atât de frumoasă. Faceţi un mic foc de tabără, jucaţi cărţi, boardgames sau volei, organizaţi o vânătoare de comori… posibilităţile sunt nelimitate!

Lasertag

Lasertag-ul este unul dintre cele mai distractive jocuri pentru grupuri. Are loc într-o arenă special amenajată – un labirint cu obstacole, pe semiîntuneric, cu luminiţe şi fum. Scopul jocului este să împuşti câţi mai mulţi „inamici”, de cât mai multe ori, în 15 sau 20 de minute, cu o armă cu laser şi, bineînţeles, să nu te laşi împuşcat.

Tu cum îţi serbezi petrecerea aniversară?

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *